„Nu va fi ușor cu Juventus!”

03 Apr. 2012, 13:38 Seria 2

Chiar dacă adversarul de miercuri ocupă penultima poziție în seria a II-a, jucătorii Chindiei sunt rezervați, anticipând un meci dificil cu Juventus Colentina.

„Nu va fi la fel ca în etapa trecută de acasă, cu Deva. Juventus e o echipă mai bună. Este un meci pe care trebuie să îl abordăm cu maximă seriozitate”, vorbește Sorin Bușu, jucător transferat în iarnă de la Petrolul Ploiești.

Meciul se joacă pe stadionul „Eugen Popescu”, de la ora 17:00, gazdele neputând cont ape serviciile lui Alexandru Băluță, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

„Nu e nimic pierdut!”

Chindia n-a punctat în deplasările de la Bistrița și Pitești, obținând un singur punct în cele două jocuri. Bobi Verdeș a ratat un penalty în finalul meciului cu FC Argeș, oaspeții ratând victoria în fața unei formații piteștene decimate de rubeolă. „Am pierdut trei puncte la Bistrița și două la Pitești. Cu aceste puncte, eram acolo sus. Chiar și așa, nu e nimic pierdut. Ne-au ajutat ultimele rezultate”, declară mijlocașul Cosmin Anton.

Interesant este că la Pitești a ajuns și directorul tehnic al Chindiei, Silviu Dumitrescu, cu mașina personală a lui Cosmin Negoescu, fotbalist neinclus în lotul de 18 de conducerea tehnică. Chindia ar putea urca pe poziția a treia la finalul acestei runde.

2.500 de spectatori au asistat la primul meci al Chindiei pe teren propriu

Articol scris de Ionuț MARIN

03 Apr. 2012, 13:38 Seria 2
Pe aceeași temă