„Nu ne pregătim pentru o chindie, ci pentru meciul cu Chindia”. Szabo țintește a cincea victorie consecutivă cu FC Brașov

Marius ANGHEL 03 Dec. 2015, 14:08 Seria 2

FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 13:30, pe stadionul Tineretului, cu Chindia Târgoviște, ultimul meci din 2015. Antrenorul Adrian Szabo spune că elevii săi trebuie să demostreze și în meciul cu Chindia că forma excelentă arătată în ultimele jocuri din campionat nu este întâmplătoare.

În ultimele patru etape FC Brașov a obținut numai victorii, toate la scor:

FC Brașov – FCM Baia Mare     2-0
FC Caransebeș – FC Brașov     1-4
FC Brașov – Metalul Reșița     11-2
FC Bihor Oradea – FC Brașov     2-7

„Am făcut suficiente greșeli în acest campionat, atât din punct de vedere al încrederii și abordării meciurilor, cât și din punct de vedere tactic, încât să ne permitem acum la final să repetăm aceste greșeli. Ne dorim ca acest joc cu Chindia, care este ultimul din acest an, să arătăm că lucrurile greșite le-am remediat, iar lucrurile bune pe care le-am făcut în acest sezon să le menținem. Am discutat cu jucătorii încă de la primul antrenament din aceasta săptămână despre importanța acestui meci și le-am cerut să menținem această nota de seriozitate în ceea ce privește abordarea partidei cu Chindia. Nu ne pregătim pentru o chindie, ci pentru meciul cu Chindia. Nu este un secret pentru nimeni faptul că echipa din Târgoviște este revelația acestui campionat, este o echipă bună cu jucători foarte buni, omogenă pentru că în majoritatea meciurilor au jucat în aceeași formulă pe care noi cunoaștem destul de bine. Chindia a câștigat destule meciuri în deplasare, probabil vor mai câștiga, dar la Brașov nu-i vom lăsa. Am ajuns în acest moment în care jucatorii se cunosc foarte bine, s-au stabilit relații și trasee de joc, astfel că se simte o dezinvoltură în jocul echipei. Fără să jignesc valoarea adversarilor din ultimele două etape, aceste meciuri ne-au făcut să ne consolidăm jocul”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Adrian Szabo, care la meciul cu Chindia nu va putea conta pe serviciile lui Vlad Munteanu, accidentat.

Meciul FC Brașov – Chindia Târgoviște, contând pentru etapa a 18-a din Seria a II-a a Ligii 2, se va disputa sâmbătă, de la ora 13:30.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 03 Dec. 2015, 14:08 Seria 2
Pe aceeași temă