„Nu mai am niciun motiv să stau în acest fotbal! Dragomir ne-a trădat”

29 Mar. 2012, 13:17 Seria 2

Președintele celor de la Poli Timișoara, Marian Iancu, afirmă cu tărie că vrea să se retragă din fotbal. Iancu precizează că a vrut să închidă clubul încă din toamna anului trecut, dar autoritățile locale l-au convins să rămână, promițându-i că se vor implica pentru a salva gruparea de pe Bega.

Iancu este supărat și pe președintele LPF, Dumitru Dragomir, despre care spune că l-a trădat în cazul lui Lazslo Sepsi.

„Eu nu mai am niciun motiv să stau în acest fotbal. Am atins maximul, mi-am dat seama până la ce nivel poți să mergi doar pe bază de performanțe fotbalistice. Nu mă mai interesează fotbalul românesc. Eu sunt cel mai vinovat pentru că m-am implicat de la început. Cine va mai face ca mine va fi la fel de vinovat. Am vrut să închid clubul de anul trecut, dar autoritățile ne-au rugat să rămânem pentru că vor lua ele clubul. Nu am făcut niciodată aranjamente de culise și nici nu mă interesează să fac asta. E o mândrie că am ajuns vice-campioni fără să ne arate nimeni cu degetul.

Dragomir l-a pus ‘liber’ pe Sepsi pentru că nu mai avea nevoie de votul nostru deoarece eram în Liga a II-a. Ne-a trădat. Avocații clubului vor merge mai departe în acest caz”, a declarat Marian Iancu la Sport.ro.

29 Mar. 2012, 13:17 Seria 2
Pe aceeași temă