„Nu i-am iertat”

30 Mar. 2009, 14:11 Seria 2
„Nu i-am iertat

Cu toate că au fost folosiți în partida de campionat cu Dacia Mioveni, jucătorii Ciprian Răduțoiu și Andrei Antohi nu au fost iertați de Timofte
 

Jiul Petroșani continuă seria meciurilor fără înfrângere din acest retur. Fie acasă, fie în deplasare elevii lui Daniel Timofte pun lacăt pe poartă.

 

„Este bine că nu am pierdut până acum și sper să o ținem tot așa”, spune tehnicianul.

 

Jucătorii care au pierdut litigiul cu Jiul, Ciprian Răduțoiu și Andrei Antohiu au fost folosiți în meciul cu Dacia Mioveni, dar Timofte spune că încă nu poate trece cu vederea gestul lor de a băga memorii la Federație.

 

„Nu pot să-i iert. Ca să-i iert trebuie să mai și joace. Au făcut un gest necugetat într-un moment în care eu aveam nevoie de ei în lot”,a spus tehnicianul. „În general mă declar mulțumit de echipă, dar am fost deranjat de starea terenurilor de pregătire acre ne-au dat mari dureri de cap”.

 

Timofte vede lupta pentru promovare ca fiind una foarte strânsă. „Lupta pentru promovare este strânsă. Vom juca la Tg Mureș un meci greu și pentru ei și pentru noi”,a spus Timofte care crede că echipele Câmpia Turzii și FC Târgoviște nu mai au nicio șansă de salvare de la retrogradare”.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

30 Mar. 2009, 14:11 Seria 2
Pe aceeași temă