FC Clinceni, victorioasă în amicalul cu CS Mioveni. Balint: „Rezultatul ne dă încredere. Am progresat la toate capitolele”

Marius ANGHEL 17 Aug. 2015, 12:40 Pregătiri, amicale

FC Clinceni a câștigat, sâmbătă dimineață, pe teren propriu, penultimul amical pe care îl va disputa în această perioadă de pregătire de vară. Echipa ilfoveană s-a impus cu 2-0 în fața Mioveniului lui Claudiu Niculescu prin golurile reușite de Laurențiu Vențer și Andrei Antohi.

Primul gol al echipei din Clinceni a fost marcat de fostul jucător al Academicii, Laurențiu Vențer. Fundașul se înțelesese cu FC Rapid în această vară pentru un transfer, însă în cele din urmă a optat pentru a reveni să joace la Clinceni. Vențer a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată impecabil de la 25 de metri, la care portarul Octavian Popescu n-a schitat niciun gest. Desprinderea a venit pe final, în penultimul minut regulamentar de joc, atunci când Antohi, pe contraatac, a finalizat cu un șut spectaculos.

„Am susținut un nou meci de pregătire în compania unei pretendente la promovare, una dintre cele mai puternice echipe din seria a doua, CS Mioveni. Jocul consistent ne-a arătat că suntem pe un drum bun în ceea ce privește pregătirea primei etape, iar rezultatul ne dă încredere. Este adevărat că au fost și probleme, dar este foarte important că echipa a progresat la toate capitolele, de la organizarea defensivă până la realizări individuale. Un alt aspect esențial este că începem să arătăm ca o familie, s-a văzut și astăzi (n.r. sâmbătă) acel spirit de grup pe care mi-l doresc. În concluzie, meciul de azi a fost, cred eu, un test util pentru ambele echipe. Îi doresc mult succes lui Claudiu Niculescu în lupta pentru promovare, are o echipă frumoasă, cu reale șanse la accederea în prima ligă”, a scris antrenorul ilfovenilor pe contul său de Facebook.

Pentru acest test, antrenorul lui FC Clinceni, Laszlo Balint n-a putut conta din nou pe atacanții Huiban și Florin Budeanu, dar nici pe portarul Andrei Marinescu, toți accidentați.

FC Clinceni – CS Mioveni 2-0 (1-0)
Vențer 32, Antohi 83

FC Clinceni: H. Popa – Dobrosavlevici, A. Nițu, Patriche, Nicola – Al. Dragomir, Al. Neagu – Vențer, Antohi, D. Benzar – Bujor. Au mai evoluat: Udrea, Buia, R. Barbu, M. Ștefan și Epure.

CS Mioveni (repriza I): Oct. Popescu – Toriște, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – Răuță, Marinescu – D. Iancu, Honciu, Ayza – Buhăescu.
CS Mioveni (repriza II): Oct. Popescu – Tirică, Calvin, Bg. Stoica (Cip. Negoiță 70), Ct. Stan – Răuță (Biceanu 75), Marinescu (Trașcu 70) – Mazilu, Năstăsie, Galan – Nilă.

Ultima partidă de verificare pentru ilfoveni va avea loc vineri, cu CSM Râmnicu Valcea, iar pentru argeșeni urmează testul cu Gloria Buzău.

Marius ANGHEL 17 Aug. 2015, 12:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă