Fiul lui Daniel Prodan, noua achiziție a echipei SSC Farul. Constănțenii, eliminați din Cupa României la Cernavodă

Fiul lui Daniel Prodan, noua achiziție a echipei SSC Farul.** Constănțenii, eliminați din Cupa României la Cernavodă

Cu un lot slab pentru nivelul eșalonului secund, dar și scăzut numeric, SSC Farul caută să facă noi transferuri în aceste ultime zile până la expirarea perioadei de achiziții. Echipa constănțeană a acumulat doar trei puncte în primele patru etape ale Ligii 2 și se află pe loc retrogradabil. Săptămâna trecută, antrenorul Ion Barbu chiar s-a gândit să renunțe la poziția sa din cauză că nu primește întăriri, iar situația financiară a clubului este instabilă.

Conducerea SSC Farul a reușit totuși în această săptămână să-i mai aducă un fundaș în lot lui Ion Barbu. Acesta vine sub formă de împrumut de la Viitorul și este fiul unui fost mare jucător al fotbalului românesc. Fundașul central Răzvan Prodan este fiul regretatului Daniel Prodan, fostul component al Generației de Aur decedat în urmă cu aproape doi ani.

„Am vorbit cu cei de la FC Viitorul și îl vom lua pe Răzvan Prodan. Ni-l cedează împrumut un an”, a declarat, pentru Ziua de Constanța, Marcel Lică, președintele executiv al SSC Farul.

Răzvan Prodan a început fotbalul la DGV București, iar, înainte de Academia Hagi, a mai activat la echipe precum Sporting București, Regal Sport Club „Ferdinand I” București și CSA Steaua.

Eliminați din Cupă de Axiopolis

Altfel, ieri, SSC Farul a demonstrat că nu este pregătită pentru nivelul Ligii 2. În turul 3 al Cupei României, echipa constănțeană a pierdut cu 2-3 meciul de la Cernavodă cu Axiopolis. Marius Tudorică (16, 60) a înscris de două ori pentru echipa lui Ion Barbu, însă gruparea din Liga 3 a revenit și a câștigat după reușite lui Nicușor Moise (30, 50) și Cristian Coconașu (72), obținând astfel calificarea în faza a patra a competiției KO.

La Cernavodă, fariștii au evoluat în formula: Stavrev – Sabangeanu, Frâncu, Twumasi, Țăranu – Lamine, Doumbia – Cocîrlă, Tudorică (cpt.), Petrescu – Momodou. Au mai jucat Licu și Roumadi, pe bancă rămânând C. Matei, Iani, Dombrovoschi, R. Prodan și Traore Mahamadou.

Duminică, de la ora 11:00, SSC Farul joacă în etapa a 5-a a Ligii 2, urmând să primească, pe stadionul Sparta din Techirghiol, vizita formației CS Balotești. Meciul cu ilfovenii se va desfășura fără spectatori, deoarece arena nu îndeplinește, deocamdată, standardele cerute de FRF. Până acum, Farul și-a desfășurat meciurile considerate pe teren propriu la Ovidiu (cu ACS Poli) și Călărași (cu Academica Clinceni).

Pe aceeași temă