„Nu este bine că stăm atât de mult fără jocuri oficiale”

04 Mar. 2012, 13:46 Seria 2

Ioan Mera a devenit unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei, el trecând prin mai multe faze la clubul alb-violet, tânăr de mare perspectivă, erou la Amsterdam, împrumutat la Urziceni, soluție de rezervă pentru alții. Totuși, fundașul a rămas să tragă mai departe la formație, și acum luptă din nou pentru un loc de titular. După amicalul de la Lugoj, cu Caransebeșul, acesta ne-a declarat că trupa viola era pregătită să înceapă acum returul.

„Cred că amânarea returului este un dezavantaj pentru noi. Eram pregătiți să începem de acum, și nu este bine că stăm atât de mult fără jocuri oficiale. Situația este acum bătută în cuie și noi trebuie să ne vedem de treabă și să ne pregătim și în continuare cât mai bine”
, a spus Mera.

Acesta a jucat în repriza a doua la Lugoj, dar este dispus să lupte pentru titularizare: „Eu sunt pregătit să intru în primul 11, totul rămâne la latitudinea antrenorului”.

Cât despre negocierile de marți, Mera a declarat că cei în cauză știu cel mai bine ce e de făcut, dar că își dorește ca clubul să nu fie în pericol de a nu primi licența.

Sursa: Banat Sport

04 Mar. 2012, 13:46 Seria 2
Pe aceeași temă