„Nu băgăm în seamă aceste atacuri!”

17 Apr. 2012, 16:37 Seria 2

Chindia a bătut Vâlcea cu 2-1 în Vinerea Mare și a urcat pe poziția a treia a clasamentului, ajutată și de egalul scos de Timișoara la Severin (1-1). Desfășurarea de forțe din teren – oaspeții au condus la pauză iar Târgoviștea a întors rezultatul în repriza a doua – a produs multe speculații în presa locală și nu numai, unii jurnaliști punând deznodământul partidei în sfera aranjamentelor pentru pariuri.

„Sunt două variante să le răspund acestor oameni. Ori îi iau la bătaie, ori nu îi bag deloc în seamă. Cum nu sunt un om violent, aleg a doua variantă. E ca și cum m-ar opri cineva pe stradă și mi-a spune că nu sunt alb, sunt negru cu părul creț. Ce poți să mai spui la așa ceva?”, declară președintele executiv al Chindiei Târgoviște.

Pe „Eugen Popescu”, Nicolae (11) a deschis scorul pentru oaspeți, iar Băluță (61) și Verdeș (80) au punctat pentru victoria Chindiei.

Târgoviștea a întors și cu Arieșul, și cu FC Olt!

Statisticile actualului sezon o recomandă pe Chindia drept specialistă a finalurilor de meci. Și cu Arieșul, și cu FC Olt, ambele meciuri disputate în turul campionatului, pe teren propriu, târgoviștenii au revenit de la 0-1. Ba chiar, în jocul cu Turda, Chindia a intrat la vestiare condusă, impunându-se cu două reușite în mitanul secund. La acea vreme nu au apărut speculații pe seama respectivelor partide.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

17 Apr. 2012, 16:37 Seria 2
Pe aceeași temă