Nu au bani de cantonamente

08 Jul. 2009, 12:25 Seria 2
Nu au bani de** cantonamente

Jiul și Minerul încearcă să economisească bani, intenționând să-și satisfacă stagiile de pregătire pe plan local.
 

 

Este foarte posibil ca și în această vară cele două echipe de fotbal din zonă Jiul Petroșani și Minerul Lupeni să efectueze stagiile de pregătire pe plan local. Dacă în alți ani „minerii” erau oaspeți ai unor locații de lux, din străinătate, criza pare să-și fi pus anul acesta amprenta. „Încă nu am stabilit unde vom face cantonamentul pentru că depindem mult de discuția pe care Alin Simota o va avea cu reprezentanții Primăriei. Fără sprijin nu cred că ne permitem să mergem undeva”, spuneau oficialii din Vale.
 

 

Și la Lupeni oficialii cred că este mai bine ca echipa să stea în cantonament pe plan local. „Jucătorii au avut vacanță, au fost liberi să umble peste tot. Așa că perioada de cantonament o vom face acasă, economisim niște bani, dar este și mai bine”, a spus președintele Cornel Resmeriță.
 

 

Minerul încearcă în această perioadă să-și refacă lotul de jucători după ce 8 fotbaliști de bază au refuzat prelungirea contractului. „Nu știm dacă i-am pierdut definitiv pe cei 8, dar e clar că dacă vom pierde un jucător de valoare vom aduce unul și mai valoros. Minerul este o tradiție în fotbalul din Vale și nu ne vom lăsa indiferent de situația în acre ne aflăm”, a spus primarul care a afirmat că în acest moment s-a aprobat bugetul pentru anul competițional 2009-2010, dar că nu sunt lichidități. „Din acest punct de vedere este o situație mai delicată și încercăm să găsim o metodă pentru a  o depăși”, a mai afirmat edilul.

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

08 Jul. 2009, 12:25 Seria 2
Pe aceeași temă