„Nu a existat meci în care să nu putem oferi replică adversarului”

Publicat: 23 May. 2012, 15:51 Actualizat: 23 May. 2012, 15:53 Seria 2
„Nu a existat meci în care să nu putem oferi replică adversarului”

Fotbalist cu experiență la nivelul eșaloanelor superioare, mijlocașul sosit în iarnă la FC Olt, Augustin Chiriță, consideră că echipa s-a ridicat la nivelul competitoarelor, chiar și în meciurile în care la final s-au văzut învinși.

Fotbalist sosit în iarnă de la Victoria Brănești, Augustin Chiriță consideră că forța grupului a stat la baza îndeplinirii obiectivului, menținerea în eșalonul secund. Mijlocașul de 36 de ani al celor de la FC Olt Slatina speră ca în cele două meciuri care au mai rămas de disputat echipa să obțină maximum de puncte.

„Am încercat, prin unitatea grupului, pregătirea fizică bună, seriozitatea cu care am tratat toate meciurile să ne atingem obiectivul. Primul target a fost atins, salvarea de la retrogradare, următorul este să nu pierdem până la sfârșitul campionatului, iar dacă se poate să nu primim gol ar fi extraordinar. Noi sperăm să nu pierdem în cele două meciuri care au mai rămas de disputat, iar prin jocul rezultatelor cred că putem termina pe locul zece. Principalul obiectiv a fost atins, acum sperăm să acumulăm cât mai multe puncte, să demonstrăm că nu suntem primii peste linie”, a declarat Augustin Chiriță.

„Am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă”

Mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Augustin Chiriță, spune că echipa s-a ridicat prin joc la nivelul adversarelor, indiferent de tradiția în fotbal pe care o au.

„Meciul cu Mureșul Deva a fost unul dintre jocurile cheie, însă fiecare meci a fost foarte important pentru noi, fiecare punct a contat foarte mult, dacă ne uităm în clasament punctul cu Chindia, cel de la Alba Iulia, cel de acasă cu Gaz Metan Severin, au fost prețioase în economia clasamentului. Am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă, nu am fost până acum surclasați fără drept de apel, în care să facem figurație pe teren, să nu putem oferi o replică adversarului”, a mai spus mijlocașul celor de la FC Olt.

FC Olt Slatina și-a atins matematic obiectivul, menținerea în eșalonul secund înainte cu câteva etape de finalul sezonului.

Sursa: Gazeta Nouă

Publicat: 23 May. 2012, 15:51 Actualizat: 23 May. 2012, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă