Noua echipă a Slatinei va continua deocamdată sub numele de ALRO!

31 Jul. 2012, 13:07 Seria 2
Noua echipă a Slatinei** va continua deocamdată sub numele de ALRO!

Alro Slatina este denumirea sub care noua echipa a judetului ar putea evolua in sezonul viitor. Desi investitorii de la Piatra Olt doresc schimbarea numelui in FC Olt, inca nu a fost data o hotarare judecatoreasca. Presedintele Gheorghe Constantin crede ca oficialii clubului s-au grabit cu acest anunt.

Alro sau FC Olt. Sunt cele două variante de nume pentru formația care va reprezenta județul în stagiunea 2012-2013 a Ligii a II-a. Deși s-a vrut preluarea denumirii fostei grupări care a evoluat la Piatra Olt, președintele Gheorghe Constantin spune că la momentul actual echipa se numește Alro Slatina. „Deocamdată vorbim de Alro, eu n-am pomenit altceva, tot timpul am vorbit despre Alro. În momentul în care se va oficializa și această problemă, discutăm atunci. Deocamdată e o desprindere din clubul Alro, iar denumirea la ora aceasta a echipei este Alro Slatina”

Fostul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor spune că în scurt timp se va cunoaște numele sub care formația locală va evolua în noul sezon. Constantin crede că oficialii clubului slătinean au anunțat prea devreme schimbarea denumirii echipei. „Noi am făcut demersurile necesare, rămâne ca în urma unei hotărâri judecătorești să anunțăm cât mai repede situația exactă a numelui. Până atunci n-are rost să vorbim, și-așa cred că ne-am grăbit. A fost o problemă de exprimare, că s-a anunțat la început de cei care au făcut-o că se dorește ca echipa-fanion să fie FC Olt.

Și de aici au apărut interpretările fiecărei persoane în parte. Eu sper că se va finaliza această chestiune. Din punctul meu de vedere, că se va numi Alro în continuare, că se va numi FC Olt, este important ceea ce vor arăta jucătorii pe teren și desigur ce rezultate vor fi obținute”

Din noul sezon, Slatina va fi reprezentată în eșalonul secund de o singură echipă, în urma parteneriatului public-privat încheiat între autorități și investitori din județ.

Sursa: Olt TV

31 Jul. 2012, 13:07 Seria 2
Pe aceeași temă