Noi probleme la CSM. Pîrvulescu, diagnosticat cu început de hernie de disc. Când ar puter reveni pe teren fundașul

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2016, 16:55 Seria 2
Noi probleme la CSM. Pîrvulescu, diagnosticat cu început de hernie de disc.** Când ar puter reveni pe teren fundașul

Fundașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Pîrvulescu, a acuzat dureri la spate înainte și în timpul jocului din etapa trecută, de la Pâncota, fiind înlocuit în minutul 30 al meciului. Jucătorul a efectuat ulterior un RMN și verdictul medicilor a fost început de hernie de disc.

„Este un inel care apasă pe nervii spinali, un început de hernie de disc. Mi s-a prescris un tratament cu pastile, poate voi face și injecții, încă mă mai doare. Am început de ieri alergările ușoare, nu se pune problema să joc în cele două meciuri cu U Cluj, dar sper să revin pe teren în circa două săptămâni. Important este că începutul de hernie de disc trece prin medicamentație, nu este nevoie de operație”, a anunțat fundașul Vâlcii.

În urmă cu trei ani, un alt jucător al CSM Râmnicu Vâlcea, Dorian Eremia, a fost diagnosticat cu hernie de disc și a stat pe tușă un an, reușind să se vindece fără intervenție chirurgicală.

CSM Râmnicu Vâlcea va juca miercuri, de la ora 17:00, în Zăvoi, cu „U” Cluj, în etapa a 5-a din play-out-ul Seriei a II-a a Ligii 2. Sâmbătă, în prima etapă din returul play-out-ului, CSM va merge la Cluj Napoca.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2016, 16:55 Seria 2
Pe aceeași temă