„Nițulescu i-a mințit pe slătineni, să-și ceară scuze”

27 Jun. 2012, 11:28 Seria 2

La final de contract cu Alro, președintele Jane Nițulescu se află într-o situație ingrată. Viceprimarul Minel Prina îi solicită acestuia să-și ceară scuze în fața slătinenilor pentru că nu și-a respectat promisiunea de a duce echipa în Liga I.

Deși au avut la dispoziție un buget important, care le-a asigurat stabilitate financiară într-o perioadă de criză, aluminiștii au ratat obiectivul accederii în primul eșalon fotbalistic al țării. Principalul responsabil pentru acest eșec este considerat președintele executiv Jane Nițulescu, a cărui înțelegere cu gruparea de pe malul Oltului expiră la sfârșitul lunii. Instalat viceprimar al Slatinei după ultimele alegeri locale, Minel Prina vrea ca Nițulescu să recunoască public faptul că a înșelat așteptările microbiștilor. „Aștept să-și ceară scuze în fața slătinenilor, cărora le-a promis că vor avea echipă în Divizia A în doi ani de zile, lucru care nu s-a întâmplat. Ba mai mult, am terminat și pe locul 5. Deci aștept scuzele lui Jane Nițulescu nu în fața mea, ci în fața slătinenilor, pentru că i-a mințit”, a spus Prina.

Model: Viitorul Constanța

După eșecul sezonului precedent, autoritățile locale și județene se gândesc la o schimbare de strategie. Un centru de copii și juniori care să dea jucători primei echipe și un obicetiv al promovării care va fi fixat peste câțiva ani sunt propunerile care se fac în această vară. „Vrem să facem o echipă puternică, cu un centru de copii și juniori. Dar nu să mai punem presiune pe ea, să promoveze anul ăsta sau la anul sau peste doi ani. Să-și formeze acest centru de copii și juniori foarte puternic și după aceea, dacă reușim să facem o structură exact cum s-a făcut la Viitorul Constanța, atunci de ce să nu încercăm să promovăm”, a mai declarat Minel Prina.

Alro Slatina a încheiat ediția de campionat 2011-2012 pe locul al cincilea în ierarhia seriei. Fuziunea cu cealaltă formație de Liga a II-a, FC Olt, pare soluția găsită de reprezentanții Consiliului Județean și cei ai Primăriei municipiului pentru ca echipa de fotbal să nu mai fie finanțată din bani publici.

Sursa: Olt TV

27 Jun. 2012, 11:28 Seria 2
Pe aceeași temă