Nițulescu face calcule pentru Liga I

18 Apr. 2012, 15:56 Seria 2
Nițulescu** face calcule pentru Liga I

Nouă etape pentru promovare. Aluminiștii trebuie să recupere diferența de patru puncte față de ocupanta locului al treilea pentru a putea spera la Liga I. „Principalul” Mircea Irimescu spune că înfrângerea de la Baia Mare a stricat într-un fel calculele finalului de sezon.

Victorii pe teren propriu, eșecuri în deplasare. Acesta a fost parcursul celor de la Alro în stagiunea de primăvară. Aflată pe poziția a opta, la patru lungimi distanță de podium, formația slătineană are nevoie de o serie pozitivă pentru a-și mări șansele de accedere în primul eșalon. Noul antrenor principal, Mircea Irimescu, crede că după înfrângerea cu FC Maramureș misiunea aluminiștilor a devenit mai dificilă.

„S-a îngreunat puțin, pentru că așteptam și noi un rezultat după meciul cu UTA, care îți dăduse o speranță, câștigasem cu 3-0, dar așa e la fotbal. Încercăm să facem și noi cât se poate, adică ceva mai concret”

Președintele executiv Jane Nițulescu spune că noul staff tehnic a avut la dispoziție timpul necesar pentru a-și face calculele legate de promovare.

„După meciul cu UTA am spus că s-au purtat discuții cu cineva, i s-a prezentat lotul, urmează să vadă programul, să analizeze șansele, să se informeze despre ce se întâmplă în serie. Deci a avut timpul necesar”

Venit la Alro în această săptămână alături de Sorin Cârțu, care a fost numit consilier tehnic, Mircea Irimescu își va face sâmbătă debutul pe banca formației locale. Echipa de pe malul Oltului va primi vizita celor de la Luceafărul Oradea, într-un meci care se va desfășura începând cu ora 11.00, pe stadionul „1 Mai”.

Sursa: Olt Tv

18 Apr. 2012, 15:56 Seria 2
Pe aceeași temă