„Nicoliță este singurul jucător care pune suflet la Steaua”

08 Dec. 2008, 14:31 Seria 2
„Nicoliță este singurul jucător care pune suflet la Steaua

Pentru echipa Jiul se anunță o iarnă agitată. Locul 12 de la finele turului nu e deloc unul care să le aducă liniștea dorită în rândul staff-ului de la Jiul. E clar că socotelile „minerilor” nu s-au potrivit cu cele de din târg și situația nu sete deloc una roză.

 

„Este o serie strânsă, nu s-a terminat nici luptat pentru promovare nici cea pentru evitarea retrogradării. Totul se joacă. Unirea este totuși cea mai bună echipă și dacă o va ține tot așa va promova. Și chiar ultima clasată Câmpia Turzii are șanse să scape de la retrogradare.”, spune secundul lui Daniel Timofte.

 

Luna acesta fostul jucător al Stelei va împlini 41 de ani și gândul îi zboară normal la prima mare iubire: Steaua. Militaru afirmă că ar fi tentat să targă o fugă la meciul Stelei, din grupele Ligii, cu Fiorentina.

 

„M-ar tenta să merg la meciul Stelei, dar sincer nu știu dacă voi ajunge. Eu cred că Steaua se va califica după acel meci în Cupa UEFA. Va bate cu 2-1, iar golurile le va da Bănel. După părerea mea Bănel Nicoliță este singurul jucător de la Steaua care joacă cu sufletul”, afirmă Militaru.
 

 

Articol scris de Loredana Juglea

08 Dec. 2008, 14:31 Seria 2
Pe aceeași temă