Neplătiți de trei luni, jucătorii Gazului promit că își vor păstra poziția de lideri. Grozavu: „Am făcut apel la profesionalismul lor”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2016, 15:55 Seria 2
Neplătiți de trei luni, jucătorii Gazului promit că își vor păstra poziția de lideri.** Grozavu:

Gaz Metan Mediaș joacă, sâmbătă, pe terenul Chindiei, într-un meci ce contează pentru stabilirea liderului în Seria a II-a la finalul sezonului regulat din Liga 2. Echipa antrenată de Leo Grozavu trece printr-o formă excelentă, cu șapte victorii consecutive, însă și echipa dâmbovițeană este într-o formă de invidiat, obținând 25 de puncte din 30 posibile în ultimele 10 partide (8-1-1), cu un punct mai mult decât medieșenii, care au obținut 24 (8-0-2).

Deși forma de moment ar trebui să le ofere încredere oaspeților, fostul antrenor de la FC Botoșani este îngrijorat de problema salariilor neplătite pe parcursul a trei luni. „Din punct de vedere psihic, suntem într-o stare bună. Venim după o serie de rezultate bune și de jocuri reușite. Totuși, există o serie de factori externi care pot perturba activitatea noastră. Avem și noi problemele noastre, sper să trecem peste ele și să nu ne strice forma excelentă prin care trecem”, a spus Grozavu în conferința de presă premergătoare meciului de la Târgoviște.

Totuși, antrenorul a primit asigurări din partea jucătorilor în ceea ce privește prestația lor la Târgoviște, aceștia dând de înțeles că vor juca la capacitate maximă și că vor face abstracție de problema financiară care se desfășoară în cadrul clubului în acest moment. „Am făcut apel la profesionalismul jucătorilor, iar aceștia mi-au promis că vor da tot ce e mai bun pe teren, indiferent de existența unor probleme extrasportive sau probleme ce țin de activitatea din club”, a mai declarat antrenorul Gazului.

Înaintea meciului direct, Chindia se află pe locul 2 în Seria 2, cu 51 de puncte, iar Gaz Metan e pe primul loc, cu un punct mai mult. În partida tur, medieșenii s-au impus pe teren propriu, scor 2-1, prin golurile lui Băjenaru (9) și Figliomeni (80), în timp ce pentru dâmbovițeni a înscris Cherchez (30).

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Chindia Târgoviște, ce contează pentru etapa a 26-a a Ligii 2, ultima a sezonului regulat, se va desfășura sâmbătă, la ora 13:00 pe stadionul „Eugen Popescu”.

Articol scris de Valentin GHERGA
Foto: Istvan BERTALAN

Marius ANGHEL 01 Apr. 2016, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă