Neagoe și Szabo devin în vară liberi de contract: ”Rămânerea lui Oprița ca antrenor ar conta enorm”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Jun. 2014, 14:16 Seria 2
Neagoe și Szabo devin în vară liberi de contract: **

Doi dintre jucătorii de bază ai Metalului Reșița, mijlocașul central Andrei Neagoe și mijocașul de bandă Istvan Szabo devin în vară liberi de contract. Aceștia au semnat cu Metalul înțelegeri care stipulează în această vară drept de negociere și pot deveni liberi de contract dacă refuză ofertele patronului Cătălin Rufă.

Andrei Neagoe spune că rămânerea lui Daniel Oprița în postura de antrenor ar conta enorm. „Venirea lui Daniel Oprița ca antrenor a schimbat mult lucrurile în bine la Metalul, nu stăm numai în apărare, încercăm să jucăm fotbal. Cu foștii antrenori am avut probleme, au fost și conflicte, dar am fost și accidentat… Cu siguranță, dacă rămâne Daniel Oprița antrenor, dacă ajută și Dorinel Munteanu, Reșița poate fi sezonul viitor o candidată la promovare. Asta m-ar putea determina să rămân” a spus Neagoe. 

Pentru Szabo și Neagoe au apărut deja oferte din alte părți. „Sunt discuții și cu echipe din Liga I, avem oferte și de la cluburi din eșalonul secund. Pot continua și la Reșița, depinde de ce ni se oferă, depinde și de ce se dorește pentru viitor. În comparație cu ce era la Vâlcea, la Metalul am avut banii la zi, probabil sprijinul autorităților locale a fost mai consistent”.

Pe lângă Szabo și Neagoe, la Reșița mai sunt la final de contract Plecanciuc, Vădrariu și Vaștag.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 Jun. 2014, 14:16 Seria 2
Pe aceeași temă