CS Mioveni a bifat primele două achiziții. Pelici anunță că lotul poate primi noi jucători, dar și lipsa plecărilor se va îngroșa

CS Mioveni a bifat primele două achiziții.** Pelici anunță că lotul poate primi noi jucători, dar și lipsa plecărilor se va îngroșa

La reunirea echipei CS Mioveni de luni după-amiază, de la Grupul Școlar Colibași, au fost pre­zente și două noutăți în lotul antrenorului Alexandru Pelici. Este vorba despre mijlocașul Andrei Neagoe (29 ani – foto) și fundașul central Cătălin Alexe. Cei doi jucători sunt însă polivalenți, primul putând juca și în bandă, iar al doilea poate evolua și mijlocaș central.

Dacă Neagoe este cunoscut clubului galben-verde, el mai evoluând pentru argeșeni când era însă la începuturile carierei, iar apoi a mai bifat echipe ca UTA, Farul, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița sau Chindia, Alexe nu are nevoie nici el de alte recomandări, pentru că a fost la grupele de juniori ale clubului venind de la Dani Coman, după care a jucat în ultimul an în Liga a 3-a la Viitorul.

De altfel, transferul lui Neagoe a fost perfectat ieri, jucătorul reziliindu-și contractul cu Chindia Târgoviște și semnând pe un an și jumătate cu CS Mioveni.

„Am definitivat tratativele cu Andrei Neagoe. Ne-am înțeles cu el. Mai avea să rezilieze contractul cu cei de la Târgoviște și a făcut-o. Pentru un an și jumătate, este acum jucătorul nostru. Este mijlocaș central, dar poate juca și în bandă. A venit pe unul din posturile rămase libere. Noi ne doream de altfel aducerea unui mijlocaș central. Acum sper să își arate talentul și la noi și să joace la valoarea la care îl știm noi”, a spus despre acest trasnfer președintele Dumitru Olteanu.

Pelici: „În lot mai pot apărea noutăți, atât la capitolul plecări, cât și la capitolul veniri”

Altfel, antrenorul Alexandru Pelici așteaptă de la elevii săi o comportare la fel de bună ca în tur și în partea a doua a campionatului. Tehnicianul și-a chemat, luni, elevii din vacanță, iar la reunire s-a făcut vizita medicală. Prima ședință de pregătire a avut loc însă ieri la prânz, urmând ca, în această săptămână, antrenamentele să continue pe plan local.   

„Încercăm să continuăm pe aceeași linie pe care am terminat anul 2016, să rămânem în obiectiv și să obținem, când va începe campionatul, puncte din fiecare joc. Pe Andrei Neagoe îl știu mai de mult, este un jucător care are calitate. Odată cu plecarea lui Boboc, trebuia să găsim soluție pentru acel post. Până la sfârșitul acestei săptămâni, va fi o reacomodare la efort, iar de luni, vom pleca în cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei, până pe 3 februarie. Sunt stabilite în acest moment și datele meciurilor amicale pe care vrem să le jucăm. Am găsit adversari pentru șase jocuri în acest moment. La reunire nu au fost cei doi care au reziliat contractele, au venit Neagoe și Alexe, dar în lot mai pot apărea noutăți, atât la capitolul plecări, cât și la capitolul veniri. Dacă sunt jucători nemulțumiți și vor să plece, discutăm, dacă e să găsim ceva bun pentru echipă, iarăși discutăm. Am vorbit cu ei la această reunire, în vestiar, și le-am transmis împreună cu conducerea că este important ca în perioada următoare să ne gândim la sănătate, ei să se pregătească cât mai bine și să rămânem în obiectiv și, de ce nu, să îndrăznim cât mai mult în această parte a doua a sezonului”, a declarat Alexandru Pelici.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Pe aceeași temă