Chindia continuă să se despartă de jucători. Un fundaș de 27 de ani din lotul lui Croitoru a decis să se retragă din fotbal

Reunită de lunea trecută, Chindia Târgoviște continuă în această perioadă să se pregătească pe plan local, însă și să facă mutări în lotul de jucători. Până la plecarea în cantonamentul de la Mogoșoaia, programat să înceapă pe 28 ianuarie, staff-ul tehnic al echipei dâmbovițene speră să definitiveze lotul pe care se va baza în partea a doua a sezonului.

La capitolul noutăți, Chindia i-a avut încă de la primul antrenament din 2017 pe Denis Dumitrașcu (fundaș, 21 ani, CSM Râmnicu Vâlcea), Claudiu Săftescu (fundaș, 21 ani, FC Brașov) și Robert Bloțu (mijlocaș, 19 ani, ACS Șirineasa), jucători care speră să-l convingă pe antrenorul Nicolae Croitoru că merită să rămână la Târgoviște.

De cealaltă parte, la despărțiri, pe lângă Alberto Rosciugă, Alexandru Bicher și Andrei Neagoe, acesta din urmă ajuns la CS Mioveni, Chindia nu va mai conta în noul an nici pe Bogdan Dinu, anunță DBsport.ro. La 27 de ani, fiul primarului de la Moreni și-a reziliat contractul cu echipa din Liga 2 și a decis să se retragă din activitatea fotbalistică. Mai mult, pe făraș este și Denis Ispas, fundașul de 23 ani fiind pus pe lista de transferuri.

Altfel, Nicolae Croitoru este mulțumit până acum de perioada de pregătire, dar și de rezultatele evaluării medicale. „Vizita medicală a ieșit bine, toți sunt apți. Am avut o perioadă de readaptare și niște teste, jucătorii s-au prezentat corespunzător. Cei care au venit în probe sunt jucători interesanți, au șanse să rămână aici”, a spus, citat de jurnaldedambovita.ro, antrenorul Chindiei.

În altă ordine de idei, Chindia Târgoviște joacă joi, 26 ianuarie, pe stadionul Pompieri din Moreni, primul amical din această iarnă, cu Flacăra.

Foto: DB Sport

Pe aceeași temă