Andrei Neagoe așteptă renegocierea cu șefii CSM-ului, altfel e liber să aleagă alt club. „Sper să își dorească mai mult, să avem o motivație”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 31 Dec. 2015, 11:49 Seria 2
Andrei Neagoe așteptă renegocierea cu șefii CSM-ului, altfel e liber să aleagă alt club.**

Mijlocașul Andrei Neagoe are în contractul său cu CSM Râmnicu Vâlcea o clauză de renegociere în această iarnă și așteaptă să discute cu șefii clubului situația sa.

„Eu devin liber de contract dacă nu semnez regenocierea, dar nu am vorbit cu conducerea, voi discuta după sărbători. Eu am mai avut discuții cu alte cluburi, dar am amânat. Încă nu știu ce se dorește la Vâlcea, aștept să văd ce se întâmplă cu contractul meu” spune mijlocașul central.

Neagoe speră ca șefii clubului să dea semne că își propun mai mult. „E păcat că nu se implică mai mult autoritățile locale, dacă rămâne grupul de acum și mai aducem doi-trei jucători buni, cred că putem promova. Sper ca și clubul să își dorească mai mult, să avem o motivație. Dacă pleacă trei-patru jucători, atunci e greu să mai reușim ceva. E foarte greu să aduci jucători buni pe bani puțini. Cu puțin mai multă susținere financiară, ne putem bate de la egal la egal cu Mediaș, am spus din vară că avem o echipă foarte bună și un antrenor excelent, atunci însă nu m-a crezut nimeni” a mai spus Andrei Neagoe.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 31 Dec. 2015, 11:49 Seria 2
Pe aceeași temă