„Ne vom mobiliza mai bine pentru acest meci dificil”

30 Mar. 2012, 14:30 Seria 2

După eșecul de la Alba Iulia, formația fanion de fotbal a județului, FC Bihor se reîntoarce acasă și sâmbătă, de la ora 12.30, va primi la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, replica severinenilor de la Gaz Metan. Jocul contează pentru runda a XVIII-a a Seriei a II-a din Liga a II-a și se anunță foarte interesant, întrucât adversara orădenilor, Gaz Metan Severin, ocupă locul III al clasamentului și încă mai speră la promovare.

„După începutul nefericit de retur, întâlnim o echipă care speră să se mențină pe locul III și care vine cu gândul să obțină puncte la Oradea. Sunt convins că ne vom mobiliza mai bine pentru acest meci dificil”, este însă declarația, înainte de joc, a antrenorului „roș-albaștrilor”, Stelian Farcău.

De altfel, tot lotul orădean este conectat la dificultatea jocului și, cu prudență în pregătire, speră să obțină primul succes din noul an, care să-i reabiliteze pe orădeni. „Noi am jucat și-n primele două dispute, iar diferența de scor de la Alba Iulia nu reflectă situația din teren”, a declarat mijlocașul Ciprian Selagea, care îndeamnă publicul spectator orădean să fie alături de echipă și-n momentele grele, nu numai atunci când formația are rezultate. „Sper să fie alături de noi și-n această perioadă dificilă, și noi suntem conștienți că trebuie să obținem rezultate, dar și spectatorii ar trebui să fie alături de noi și la bine și la rău”, a declarat, în această săptămână, jucătorul orădean.

12-0 cu Sporting Lugaș

Înaintea disputei de sâmbătă, care va debuta până la urmă de la ora 12.30, și nu 13, și va fi transmisă în direct de Digi Sport, jucătorii bihoreni au susținut miercuri un joc școală la Șețchea, în compania echipei de ligă a V-a, Sporting Lugaș, grupare pe care au întrecut-o cu categoricul scor de 12-0. De fapt, au fost utilizați mai mult jucătorii care în campionat au evoluat mai puțin sau chiar deloc. Golurile au fost marcate de: Mărkuș -3, Danci – 2, Petrache, Sfârlea, Sorian, M. Popa, Sulea, Coroian și Florean.

Diarra, singurul indisponibil

Pentru jocul de sâmbătă, ora 12.30, de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, din campionat cu Gaz Metan Severin, din etapa a XVIII-a a Ligii a II-a însă formația orădeană se confruntă cu o singură problemă de efectiv, fundașul stânga Abdoulaye Diarra fiind suspendat, nu va putea juca.

Momentan, FC Bihor ocupă locul X în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce adversara de sâmbătă, de pe poziția a III-a, a acumulat 29 de puncte.

Sursa: FC Bihor

30 Mar. 2012, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă