„Ne vom cocoța acolo, sus, în clasament”

13 Sep. 2011, 17:23 Seria 2

Președintele executiv al celor de la Alro, Jane Nițulescu, crede că formația slătineană poate depăși perioada nefastă pe care o traversează în acest început de sezon, iar elevii lui Papură se vor apropia de pozițiile fruntașe ale seriei.

Două eșecuri și două rezultate de egalitate reprezintă bilanțul echipei de pe malul Oltului în primele etape ale unei stagiuni al cărei obiectiv este accederea în Liga I. Parcursul neconvingător i-a dus pe aluminiști pe o poziție în subsolul clasamentului, departe de locurile care asigură promovarea.

În ciuda startului neconvingător de campionat, oficialul grupării slătinene, Jane Nițulescu, consideră că jocul practicat de fotbaliștii aflați sub comanda lui Papură dă speranțe că rezultatele nu vor întârzia să apară.

„Avem doar două puncte în patru meciuri. Eu zic că la Alba Iulia am avut ghinion mare și n-am câștigat, am jucat bine și cu Timișoara. Dar știu cum s-a muncit, antrenorii și toată lumea, iar dacă vom continua să jucăm așa, rezultatele vor veni. Cred că până la sfârșitul turului ne vom cocoța acolo, sus, în clasament. S-au adus jucători cu experiență, două-trei vârfuri, doi-trei mijlocași, un fundaș stânga pe care nu l-am avut în sezonul trecut, soluții sunt. Nu ne-am pronunțat încă în privința lui Singbo. Acum, trebuie să vorbim cât mai puțin și să facem cât mai mult”, a spus Nițulescu.

„Mă așteptam să ne pună probleme mai mari”

Președintele celor de la Alro consideră că slătinenii și-ar fi putut apropia victoria week-end-ul trecut, în partida cu Gaz Metan Severin, dacă ar fi evoluat cu mai multă determinare în teren.

„Am început timorat, au fost multe greșeli în acest meci, pase simple la adversari. Poate noi am jucat prost, dar ei au jucat și mai prost, mă așteptam ca Gaz Metan să ne pună probleme mai mari. Ne temeam de stopperi, însă Vișa și Grosu au făcut un joc bun. Boroiban, care e un vârf arțăgos, cade în careu, n-a avut ocazii. Și Quist a avut o prestație bună. Marinescu a ajuns să îl înjure lumea din primul minut, a avut două mingi și n-a putut să le prindă, le-a scăpat în corner. Apoi și-a revenit, a ieșit pe centrări. Mijlocașii laterali n-au jucat deloc, iar în atac, nimic”,
a mai declarat Jane Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Sep. 2011, 17:23 Seria 2
Pe aceeași temă