„Ne uităm pe clasament și observăm diferența”

12 Dec. 2011, 11:53 Seria 2
„Ne uităm pe clasament** și observăm diferența

FC Argeș are parte de o serie în Liga a II-a extrem de dificilă, pentru că elevii lui Viorel Dumitrescu trebuie să se lupte cu Poli Timișoara și Gloria Bistrița pentru un loc în Liga I. Misiunea argeșenilor a fost una destul de grea încă de la aflarea seriei din care fac parte argeșenii, iar aceștia au reușit chiar și în aceste condiții să pună probleme echipelor importante.

Numai că la finalul primei părți a campionatului, primele două clasate în această serie au un avantaj de 10 puncte față de echipele urmăritoare, doar 11 puncte peste FC Argeș. Tehnicianul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, a recunoscut și el că primele două clasate din această serie sunt superioare adversarelor din această serie.

„Ne uităm pe clasament și putem observa foarte clar că există o diferență de valoare între cele două din față și restul echipelor din această serie. Cu toate acestea noi am luptat și vom încerca să facem lucruri și mai frumoase în partea a doua a campionatului, atunci când trebuie să trecem deja la un alt nivel. Sunt conștient că nu vom avea parte nici atunci de meciuri ușoare, dar sunt sigur că băieții vor fi pregătiți să abordeze altfel fiecare joc din campionat, pentru că deja avem experiența unui tur de campionat”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

sursa: Ziarul Top

12 Dec. 2011, 11:53 Seria 2
Pe aceeași temă