„Ne reunim cu gândul salvării de la retrogradare”

13 Jan. 2012, 15:06 Seria 2

Retur de foc pentru FC Olt Slatina. Angrenată în lupta pentru supraviețuire, gruparea alb-vișinie este nevoită să lupte pentru fiecare punct pentru a încheia sezonul pe un loc care să-i asigure menținerea în eșalonul secund. Atacantul celor de la FC Olt, Dragoș Dragalina, se așteaptă la un retur de campionat extrem de disputat.

Alb-vișiniii strâng rândurile. Lotul grupării FC Olt Slatina se va reuni, luni, sub comanda principalului Dan Oprescu. La un punct diferență de locurile care asigură menținerea în eșalonul secund, pentru nou-promovata în Liga a II-a returul de campionat se anunță cu adevărat unul de foc. Jucător cheie în angrenajul echipei, atacantul Dragoș Dragalina este conștient că lupta pentru salvarea de la retrogradare va fi aprigă.

„Ne reunim cu gândul să ne pregătim cât mai bine și să reușim ceea ce ne dorim cu toții, salvarea de la retrogradare. Urmează o perioadă grea, dar care ne prinde bine pentru retur, mai ales că ne așteaptă meciuri foarte dificile. Nu știu dacă adversarele vor fi mai puternice, nu tot timpul atunci când faci achiziții ești mai bun, rămâne de văzut”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina.

„Trebuie să demonstrăm mai mult”

Golgheterul echipei FC Olt Slatina crede că pentru a fi îndeplinit obiectivul este nevoie de mai multă muncă. Aflată la o lungime distanță de locurile neretrogradabile, gruparea alb-vișinie menține șanse, însă jucătorii sunt conștienți că sunt nevoiți să obțină mai mult de 15 puncte, atât cât au obținut în prima parte a sezonului.

„Există șanse, dar totul depinde de noi. Trebuie să demonstrăm pe teren. Din moment ce suntem sub linie, înseamnă că trebuie să muncim mai mult. Doar așa ne putem îndeplini obiectivul”, a mai precizat fotbalistul grupării FC Olt Slatina.

FC Olt Slatina va susține în această iarnă opt meciuri de verificare, printre adversari numărându-se cele două colege de serie FC Argeș și CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta Nouă

13 Jan. 2012, 15:06 Seria 2
Pe aceeași temă