„Nu s-a decis lupta pentru salvarea de la retrogradare”. „Șoimii” nu dezarmează după înfrângerea cu Olimpia

Marius ANGHEL 10 Apr. 2016, 10:09 Campionat

Șoimii Pâncota s-a putut baza în partida de sâmbătă dimineață cu Olimpia Satu Mare, scor 0-1, din prima etapă a play-out-ului, și pe fostul căpitan al UTA-ei. Claudiu Pascariu s-a refăcut după o accidentare ce l-a ținut departe de teren, dar revenirea sa în primul unsprezece nu a fost una cu noroc. Finalul partidei l-a găsit pe acesta folosit ca atacant central, într-o încercare disperată de a înscrie golul egalizator.

„Îmi pare rău că nu a fost cu noroc revenirea mea, într-un meci greu, de luptă. Nu au fost ocazii prea multe de ambele părți, păcat că am primit acel gol atât de repede, dar cred că a fost fault la Dubeștean la faza dinaintea marcării. Chiar dacă ne-au depășit în clasament, nu cred că s-a decis soarta salvării de la retrogradare. E doar un punct diferența între noi, mai sunt nouă etape de jucat. Sperăm ca ei să se mai încurce în meciurile rămase, iar noi să nu o mai facem și să reușim să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Claudiu Pascariu.

Dragalina, pus la zid de Muzsnay și Piroș

În meciul cu Olimpia, Șoimii Pâncota s-a văzut din minutul 46 cu avantaj numeric după ce Brața a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Însă, pâncotanii nu au reușit să profite de acest lucru ba mai mult, și Dragalina a fost eliminat tot pentru cumul de cartonașe. Pentru acesta a fost a doua eliminare consecutivă, lucru care i-a supărat pe antrenorul principal și președintele grupării din Podgorie.

„Este o problemă de disciplină cu Dragalina, e la a doua eliminare consecutivă, vom avea o discuție cu el, vom analiza ce este de făcut, pentru că și așa suntem puțini în lot și ne îngreunează situația. El putea să fie eliminat chiar din prima repriză, la acel clinci cu adversarii”, a declarat Muzsnay.

În fapt, cel care a pus întrebarea legată de eliminarea lui Dragalina a fost chiar președintele Pavel Piroș, care la fel a ținut să sublinieze dacă nemulțumirile antrenorul său legate de juniori îl vizează în primul rând pe Vasi. „Nu este normal ca jucătorii noștri să ia cu atâta ușurință galbene și roșii, mai ales că noi plătim aceste cartonașe la Federație sub formă de amenzi. Sunt curios dacă aceste vociferări permanente la adresa arbitrajului, dacă aceste intrări duri ar mai exista și în cazul în care jucătorii și-ar plăti singuri amenzile la Federație. Dar sunt sigur că domnul antrenor va avea o discuție cu Dragalina și vor analiza ce este de făcut, pentru că nu este permis un asemenea comportament”, a punctat Pavel Piroș.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Apr. 2016, 10:09 Campionat
Pe aceeași temă