Semi-cantonamentul „șoimilor” a căzut. Ionuț Popa a stabilit alt program, iar miercuri se merge în Ungaria

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Jan. 2016, 10:25 Actualizat: 19 Jan. 2016, 10:26 Pregătiri, amicale
Semi-cantonamentul „șoimilor” a căzut.  Ionuț Popa a stabilit alt program, iar miercuri se merge în Ungaria

Dacă nu au găsit resurse pentru un stagiu centralizat, pâncotanii sperau să se pregătească în regim de semi-cantonament în această săptămână. Ionuț Popa, Călin Petrică și Cristian Irimia ar fi trebuit să conducă două antrenamente pe zi, dar cum jucătorii nu beneficiază de condiții de alimentație și vitaminizare s-a abandonat ideea.

Luni, „alb-negrii” s-au antrenat de dimineață la Arena Ionuț Popa, marți merg pe terenul din Horia, iar miercuri se deplasează (fără Issa, care nu poate părăsi țara) în Ungaria, pentru a întâlni „lanterna roșie” din prima ligă, Elore Bekecsaba.

Între timp, apele par a se fi liniștit în lot. Dragoș Dragalina și Claudiu Pascariu au înțeles că nu vor fi lăsați să plece în această vară din Podgorie și-și văd de treabă. „Am avut două oferte bune pentru mine și am dorit să plec renunțând la banii ce-i mai am de luat. Am discutat cu cei din conducere, domnul Ionuț Popa și chiar domnul primar Retter, dar am înțeles că echipa nu se poate dispensa de serviciile mele. Prin urmare, rămân la Pâncota cel puțin până în vară”, a mărturisit Dragalina.

Miercuri, lotului lui Ionuț Popa se alătură și ivorianul Traore, care revine la Arad din țara natală.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Jan. 2016, 10:25 Actualizat: 19 Jan. 2016, 10:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă