Nașu” și Dragomir, audiați de DNA în cazul litigiului dintre Convinul și Rapid

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 16:32 Seria 2

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu și ex-președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir au fost audiați ieri de procurorii Direcția Națională Anticorupție (DNA), într-un dosar în care se efectuează cercetări în legătură cu un litigiu între echipele de fotbal FC Corvinul Hunedoara și Rapid București cu privire la transferul portarului Bogdan Lobonț.

Procurorii anticorupție au început audierile în cazul plângerii făcute de FC Corvinul Hunedoara împotriva unor actuali și foști oficiali FRF și LPF, printre care Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, acuzați de clubul sportiv de abuz în serviciu.

La ieșirea din sediul DNA Mircea Sandu a recunoscut că a fost chemat  în calitate de făptuitor, dar consideră că procurorii nu au început urmărirea penală împotriva lui „pentru că nu a fost de ce”. 

Tot în acest caz, la DNA a fost chemat și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, care a declarat că LPF nu are nicio implicare în acest transfer. „În cadrul Comitetului Executiv al FRF eu am avut funcție onorifică”.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 16:32 Seria 2
Pe aceeași temă