Napoli revine azi la Craiova: „Nu a pus niciodată condiții de revenire și continuare a muncii sale”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 14:06 Seria 2
Napoli revine azi la Craiova:**

Președintele FC Universității, Marcel Iancu, a răspuns controverselor din ultima perioadă, referitoare la despărțirea de Nicolo Napoli, și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anuntă că italianul se întoarce astăzi în România. Oficialul echipei oltene spune că antrenorul n-a pus niciodată condiții pentru a reveni la Craiova. Totodată, Iancu îi roagă pe suporteri să fie înțelgători în aceste momente grele prin care trece FC Universitatea Craiova.

„Nicolo Napoli va reveni azi, acasă, la Craiova. Pentru liniștea clubului, a fotbaliștilor, a suporterilor, și pentru ca împreună cu Adrian Mititelu să găsească cele mai bune soluții de continuare a activității fotbalistice a echipei, Nicolo Napoli sosește azi pe Aeroportul Internațional din Craiova, cu cursa Swiss Air, de la Bergamo, care aterizează la ora 18.50 (…). În calitate de prieten al antrenorului Nicolo Napoli știu că acesta nu a pus niciodată condiții de revenire și continuare a muncii sale la clubul FC Universitatea Craiova, față de care a arătat tot timpul înțelegere, atașament și o dragoste nemărginită. Aș fi știut primul”, a scris președintele FC Universitatea.

„Ca o opinie separată, transmit suporterilor noștri cât și tuturor celor care suntem implicați în aceste momente grele în activitatea clubului că avem nevoie de mult tact, echilibru și multă putere de înțelegere, pentru a putea trece de dificultățile create de cei care au dorit și doresc în continuare să ne deființeze. Știu că nu este ușor, știu că toți avem necazuri mai mici sau mai mari, dar știu că împreună cu clubul și suporterii noștri vom reuși să atingem obiectivul promovării în Liga I și gloria va fi a noastră, a tuturor. Eu am rugămintea să nu mai facem fotbal prin presă, să fim bărbați și să ne spunem lucrurile pe nume și în în față, chiar dacă imaginea noastră, a tuturor, face imaginea clubului”, a mai punctat Marcel Iancu.

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 14:06 Seria 2
Pe aceeași temă