Nanu explică de ce a refuzat să o preia pe CSM Râmnicu Vâlcea, deși avea toate motivele să revină acasă. „Nu puteam să renunț acum”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Apr. 2016, 20:23 Seria 2
Nanu explică de ce a refuzat să o preia pe CSM Râmnicu Vâlcea, deși avea toate motivele să revină acasă.**

Stabilit de trei ani lângă Râmnicu Vâlcea, unde și-a construit o vilă cochetă, fostul internațional Ștefan Nanu (47 ani) are motive de mare satisfacție. Soția acestuia, handbalista Olivia Costache Nanu i-a dăruit în urmă cu două săptămâni gemeni.

„Am gemeni, o fetiță și un băiat, sunt un părinte foarte fericit. Zilele acestea va reveni acasă și soția cu copiii de la maternitatea din Sibiu, am amenajat deja dormitorul gemenilor”, a spus Nanu.

Cei doi copii îl determină pe Ștefan Nanu să ia în calcul o revenire în țară din vară. „Eu acum sunt sub contract cu Emmen, unde antrenez juniorii de 15-16 ani, voi merge în continuare în Olanda până în vară. Voi vedea ce va fi din vară, mă gândesc să revin acasă, lângă familie. Am discutat zilele trecute și cu CSM Râmnicu Vâlcea, am o relație foarte bună cu conducerea de acolo, dar nu puteam să renunț acum la Emmen. Sunt convins că Vâlcea nu va retrograda, are o echipă bună și poate din vară vom relua discuțiile”, a spus Fane Nanu.

Între timp, conducerea echipei CSM Râmnicu Vâlcea l-a pus antrenor pe Adrian Dulcea.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Apr. 2016, 20:23 Seria 2
Pe aceeași temă