Nagy va colabora cu fostul antrenor al Parmei

17 Jan. 2012, 11:55 Seria 2
Nagy va colabora cu **fostul antrenor al Parmei

Președintele și antrenorul „Bătrânei Doamne” au avut un weekend plin în Italia. În special, ziua de sâmbătă a fost extrem de încărcată pentru „oficialii” arădeni, care au vizitat două dintre grupările de Serie A și au avut discuții fructuoase în direcția unor colaborări pe diferite paliere. Utiștii au făcut primul popas la AC Parma, unde au găsit persoane deschise la dialog. În primul rând, Giovanni Catanzariti și Roland Nagy au stat la masă cu Pietro Leonardi, directorul sportiv al ducalilor, care și-a manifestat disponibilitatea să o ajute pe UTA cu unul-doi fotbaliști tineri din propria curte, în special cu profil ofensiv. Arădenii au dat ochii și cu noul tehnician al „galben-albaștrilor”, Roberto Donadoni, însă au luat masa cu fostul tehnician al italienilor, Franco Colomba.

„Am avut o discuție prelungită cu el, am vorbit despre programe de antrenament, despre pregătirea fotbaliștilor, în general, a fost un lucru foarte constructiv pentru mine. Totodată, domnul Colomba mi-a promis că-mi va trimite pe email câteva dintre fisele sale de antrenamente, îmi va împărtăși câte ceva din concepția sa de tehnician dintr-unul dintre cele mai importante campionate din Europa”, ne-a mărturisit „principalul” UTA-ei.

Sâmbătă după-amiază, Nagy și Catanzariti au luat parte la un meci al formațiilor Primavera ale cluburilor Bologna și Vicenza, prilej cu care au putut vedea la lucru câțiva tineri interesanți al „roș-albaștrilor”. Și aici discuțiile au fost constructive, doar că bolognezii nu au de împrumutat decât fotbaliști de 17-18 ani, considerați prea cruzi de către arădeni.

Duminică și luni, Roland Nagy a fost oaspetele lui Giovanni Catanzariti la casa părintească de la Valtellina, lângă lacul Como, cei doi făcându-și planuri pentru zilele de marți și miercuri. Inițial, cei doi ar fi trebuit să treacă pe la Torino, pentru a asista la o ședință de pregătire a „Bătrânei Doamne” din Peninsulă, însă, s-ar putea ca, până la urmă, utiștii să ajungă la Pinetina, baza de antrenamente a celor de la Inter. În fine, vizita la Bergamo, pentru o discuție cu Pierpaolo Marino directorul sportiv al Atalantei rămâne în picioare. Tot în orașul din nordul Italiei, Giovanni Catanzariti ar putea încheia un contract pentru echipament sportiv.

sursa: Sport Arad

17 Jan. 2012, 11:55 Seria 2
Pe aceeași temă