N-are milă de FC Brașov. CS Mioveni vrea victoria în fața „stegarilor” pentru a fi siguri de play-off: „La altceva nu ne gândim”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 13:58 Seria 2
N-are milă de FC Brașov.** CS Mioveni vrea victoria în fața

CS Mioveni are sâmbătă șansa să se califice în play-off, înainte de ul­ti­mele trei etape de cam­pionat. Pentru a realiza acest lucru, e­chipa an­trenată de Marius Stoi­ca are nevoie neapărat de victorie în confruntarea de pe teren propriu cu FC Brașov.

După partida cu FC Brașov, pentru galben-verzi urmează deplasarea de la Baia Mare, apoi etapa în care va lua trei puncte cu FC Caransebeș – echipă retrasă și ultimul joc, la Reșița, unde iarăși sunt aștepate trei puncte.

„Sper ca echipa să facă un joc bun și sperăm cu toții că vom câștiga, pentru a avea liniștea necesară pentru ceea ce urmează. Săptă­mâna trecută, am obținut rezultate foarte bune, cu Satu Mare și la Vâlcea, și punctele de care aveam nevoie pentru ajunge unde suntem. Au fost două victorii importante, care ne-au dus în această poziție și să luăm opțiune serioasă pentru play-off”, a declarat, înainte de meci, președintele executiv al clubului, Constantin Stancu.

La rândul său, antrenorul principal Marius Stoica a completat: „Suntem într-un moment bun și trebuie să câștigăm acest joc. Cred că băieții merită să joace în paly-off. La altceva nu ne gândim decât la cele trei puncte, indiferent cum, trebuie să câștigăm pentru a avea liniște la următoarele jocuri. Și jucătorii își doresc acest lucru, nu degeaba au muncit până acum și trebuie să demosntreze în continuare că au valoare”.

Și FC Brașov are nevoie disperată de victorie pentru a-și menține vii speranțele de a mai prinde play-off-ul. Momentan sunt la patru puncte în spatele echipelor CS Mioveni, CSM Râmnicu Vâlcea și FCM Baia Mare.

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 13:58 Seria 2
Pe aceeași temă