Mureșul rămâne invincibil sub Cetate

21 Sep. 2008, 18:00 Seria 2
Mureșul rămâne invincibil sub Cetate

Trupa lui Gică Barbu a învins la limită în runda a șasea pe fosta prim divizionară Dacia Mioveni și are punctaj maxim în acest sezon pe teren propriu.
Mielușei în deplasare "alb-roșii" bat tot acasă. Ultima victimă, Dacia Mioveni. Dominați copios la capitolul posesie devenii au fost pragmatici în fața porții lui Iulian Ilie pe care l-au învins de două ori în prima repriză contrar cursului jocului.
Raul Lintaru (foto, la minge) a deschis scorul cu un șut plasat la colțul lung de la 13 metri (minutul 7), iar Sătmar l-a majorat trimițând mingea în poartă cu capul din șapte metri la o fază care nu anunța nimic (’45). Exceptând startul și finalul prima repriză s-a derulat în preajma careului gazdelor: Priescu (’11), Enache – șut din doi metri peste poartă (’22) și Frăsineanu (’39, ’43) l-au întins serios pe Rahoveanu care a rămas la cabine accidentat.
După pauză, "alb-roșii" au fost la un pas să le aplice argeșenilor K.O.-ul, însă Janos Vajda a țintit bara (’58), iar Enache a respins de pe linia porții șutul lui Sântejudean (’60). Finalul meciului a aparținut oaspeților care au avut superioritate numerică după ce fundașul Rareș Vârtic a fost eliminat pentru un fault din poziție de ultim apărător la Claudiu Ionescu, care din lovitură liberă de la 20 de metri a trimis mingea în bara transversală (’85). Mijlocașul Mioveniul nu a mai greșit ținta în prelungiri când l-a învins pe Mihalca cu un eurogol – foarfecă pe spate din interiorul careului.

Articol de Sami Tamaș

21 Sep. 2008, 18:00 Seria 2
Pe aceeași temă