Munteanu: „Sper ca la final să ne bucurăm de o promovare istorică”

Marius ANGHEL 16 May. 2014, 12:10 Seria 2
Munteanu:**

În urma informațiilor din această săptămână că CS U Craiova și Gloria Bistrița nu au primit licența la primul termen, CSM Râmnicu Vâlcea ar fi în acest moment principala favorită la promovare din Seria a II-a a Ligii a II-a. Oltenii sunt pe locul patru, însă nu au probleme cu licențierea și în ultimele cinci etape pot recupera punctele care îi desparte de CSU, ocupanta locului doi.

Președintele clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu, a declarat că CSM rămâne cu „picioarele pe pămând” și nu vrea să cadă într-o capcană a unui moment euforic artificial, așa cum a pățit-o și la finalul sezonului regulat, atunci când echipa sa era pe locul doi, însă a început play-off-ul de pe locul cinci. Oficialul așteaptă anunțul oficial al Comisiei de licențiere.

„Nu trebuie să ținem cont de zvonuri sau să luăm în calcul anumite decizii care nu sunt definitive și mai ales dacă nu vin din partea Comisiei de licențiere din cadrul FRF. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să nu cădem în capcana unui moment euforic artificial, așa cum am făcut atunci când în clasamentul regulat ocupam poziția a doua, iar la începutul play-off-ului ne situam pe locul 5. Mai mult, în prezent, noi nu suntem nici măcar pe locul trei. Pentru a ajunge pe poziția a treia trebuie să câștigăm sâmbătă cu Bistrița, iar apoi va trebui să acumulăm în continuare puncte pentru a ne consolida această poziție.”, a spus Munteanu pentru site-ul oficial al echipei.

Totodată, președintele CSM-ului a anunțat că a vorbit cu jucătorii și le-a transmis să trateze ultimele cinci etape cu concentrare maximă.

„Doar așa, pas cu pas, putem spera în final chiar și la locul doi. Le-am transmis jucătorilor noștri să fie concentrați la maxim, să muncească la antrenamente și să dea totul în teren pentru a câștiga. Ei trebuie să se gândească numai la aspectele sportive și să facă abstracție de problemele administrative sau de licențiere ale celorlalte echipe. E nevoie ca ei să demonstreze pe teren că merită să promoveze în Liga I, iar ultimele evoluții ne dau încredere că putem realiza acest lucru. Mi-aș dori ca spectatorii să treacă peste evoluțiile nereușite din înfrângerile cu Craiova și Târgu Mureș și să vină din nou la stadion în număr mare pentru că am revenit cu șanse reale în lupta pentru promovare. Este un moment perfect să-i susținem pe băieți în meciurile care au rămas și sper ca la final să ne bucurăm împreună de o promovare istorică.”, a mai declarat Lucian Munteanu.

Marius ANGHEL 16 May. 2014, 12:10 Seria 2
Pe aceeași temă