Munteanu caută 2-3 variante de antrenor pentru Damila! Profilul tehnicianului perfect în privința președintelui

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 13:20 Seria 2
Munteanu caută 2-3 variante de antrenor pentru Damila!** Profilul tehnicianului perfect în privința președintelui

După ce joia trecută anunțase că astăzi va face o conferință de presă în care cel mai probabil urma să anunțe retragerea lui Erik Lincar de pe banca tehnică a Damilei, informație dezvăluită în premieră, în aceeași zi, de Liga2.ro și cum planurile sale au fost date peste cap, Lucian Munteanu a confirmat pentru site-ul oficial al formației clasate la finalul turului pe locul patru al Seriei a II-a plecarea antrenorului. Președintele vâlcenilor spune că a sperat până în ultima clipă că-l va face pe Lincar să se răzgândească în privința demisiei.

„Clubul Damila Maciuca a avut o relatie onesta cu antrenorul Erik Lincar. In acest context, stiam de decizia lui Erik Lincar mai demult, dar am sperat sa-l pot intoarce din drum. Pentru mine, Erik ramane un tehnician serios, care isi face treaba cu constiinciozitate. La Damila a avut oportunitatea de a-si face meseria fara ca cineva sa-i impuna anumite lucruri. Mai mult, aici a putut antrena jucatori care au drepturile salariale platite la zi, ceea ce e mare lucru in fotbalul de astazi.”, spune Munteanu.

Oficialul măciucanilor face și o scurtă caracterizare a viitorului antrenor al Damilei. Acesta spune că va încerca să găsească 2-3 variante pentru postul rămas vacant, în final, finanțatorul echipei urmând să ia decizia finală în privința viitorul tehnician.

„Din punctul meu de vedere, profilul antrenorului de la Damila Maciuca este urmatorul: sa fie tanar, dornic de afirmare, fost fotbalist de performanta, eventual la echipe de traditie din Romania. Mai sunt cateva calitati pe care trebuie sa le aiba, respectiv seriozitate, sa cunoasca tehnici si metode de antrenament din fotbalul modern si sa impuna respect jucatorilor pentru a crea o atmosfera de disciplina la echipa. Voi cauta sa gasesc doua-trei variante astfel incat finantatorii echipei sa poata lua decizia finala. Trebuie sa ne miscam repede pentru ca la inceputul anului 2013 sa avem deja parafata intelegerea, astfel incat sa nu afectam programul echipei.”, a mai declarat președintele Damilei pentru fcdamila.ro.

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 13:20 Seria 2
Pe aceeași temă