Moldovan țintește victoria cu ASA: „Acum presiunea este foarte mare”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 17:52 Seria 2
Moldovan țintește victoria cu ASA:**

CS Mioveni va juca sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 9, pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș. În urma înfrângerii din deplasare cu Metalul Reșița, antrenorul Ion Moldovan nu acceptă decât victoria în partida cu echipa pregătită de Neluțu Sabău.

„Este un meci dificil cu atât mai mult cu cât ce ne propusesem să rezolvăm la Reșița nu am reușit nici măcar un punct. Normal că acum presiunea este foarte mare și acest meci trebuie jucat cu gândul numai la câștig. Cei din Târgu Mureș au un lot destul de valoros, ceea ce au făcut ca să își permită ca în meciurile cu Bihor, FC Olt și Râmnicu Vâlcea, la fiecare meci să schimbe 5-6 jucători, ceea ce îmi spune foarte mult, atât despre valoarea lotului, cât și despre numărul de jucători pe care îi au la dispoziție. Aruncând o privire de ansamblu asupra lotului lor, din punctul meu de vedere, atât valoric, cât și numeri, îți dă posibilitatea să jonglezi și să poți să obți rezultate. Mă interesează mai puțin de ce nu au ei rezultate, mă interesează ca acest meci să îl tranșăm în favoarea noastră, tocmai pentru că este una dintre echipele cu care noi ne luptăm pentru accederea în play-off.”, a declarat Ion Moldovan, antrenorul formației din Mioveni.

În partida cu ASA Târgu Mureș, antrenorul Ion Moldovan nu va putea apela la serviciile lui Cosmin Năstăsie, jucătorul argeșean fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În plus, trei jucători sunt răciți, însă tehnicianul galben-verzilor susține că până la ora partidei aceștia își vor reveni.

Vrea 12 puncte din următoarele patru meciuri

Din acest tur de campionat au mai rămas trei etape. După partida cu ASA Târgu Mureș, CS Mioveni va juca în deplasare cu Olimpia Satu Mare, iar în ultima etapă argeșenii vor primi acasă vizita celor de la CSU Craiova. Pe 16 Noiembrie se va disputa prima etapă din retur, argeșenii urmând să joace acasă cu Minerul Motru. „Normal ar fi ca în aceste patru meciuri ce urmează să luăm maximul de puncte, dar în același timp sunt meciuri deosebit de grele, mă refer la acest meci cu Târgu Mureș după aceea partida cu CS Universitatea Craiova. Normal ca nu și de la Satu Mare ar trebui să ne întoarcem cu cele trei puncte, însă vedeți și dumneavoastră că ne facem niște planuri și ne întoarcem cu alte rezultate nedorite. Va urma meciul cu Motru, care trebuie să îl abordăm normal pentru că nu este o echipă cu pretenții. Eu cred că în următoarele patru meciuri o să luăm 12 puncte. Important este să ajungem la sfârșitul acestui an într-o poziție care să ne dea posibilitatea să jucăm în primele șase”, a mai spus Moldovan.

Vrea un arbitraj corect

Ion Moldovan consideră că în ultimele partide, arbitrii au greșit în anumite faze, iar aceste erori s-au văzut la finalul partidelor: „Nu aș vrea să spun că am fost dezavantajați, dar dacă punem în balanță eliminarea lui Cotigă de la meciul cu Râmnicu Vâlcea, comparativ cu ceea ce a suferit Cotigă la meciul de la Reșița, care acolo, la jucătorul advers, nu s-a văzut niciun fel de contact, din punctul meu de vedere arbitrul ar fi trebuit să acorde eliminare celui care a dat cu cotul. Al doilea aspect, atunci când dai 11 metri ca central, iar după aceea decizia îți este schimbată de către un tușier care oricum nu avea cum să vadă mai bine decât centralul partidei, atunci nu vreau să spun că ne punem semne de întrebare, dar din aceste greșeli noi am pierdut câteva puncte care din punctul nostru de vedere erau foarte importante, mai ales într-o relație cu echipele adverse.”

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 17:52 Seria 2
Pe aceeași temă