Moldovan a cules informații despre UTA din presă: „Poate vom reuși să speculăm situația”

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 07 Mar. 2014, 13:07 Seria 2
Moldovan a cules informații despre UTA din presă:**

Staff-ul tehnic al galben-verzilor are destul de multe informații culese din presă despre situația adversarilor de mâine. CS Mioveni joacă sâmbătă, la Arad, de la ora 11:00, cu UTA.

„Avem in­­­for­­­mații care apar în media, iar în plus vom viziona și un joc. Ne ajută aceste informații. Am citit că o parte din jucătorii doriți de Falub nu au putut fi folosiți în meciul din prima etapă din varii motive. Acum îi va folosi, dar probabil că vor suferi la omogenitate și poate noi vom reuși să speculăm situația. Cel mai important joc este acesta de la UTA, pentru că ne va da posibilitatea să fim mult mai aproape de poziția de play-off. Dar și celelate meciuri sunt importante. Mai sunt partide care ne pot da posibilitatea să ajunge unde vrem”, spunea Moldovan.

Mai sunt șanse la play-off

Ion Moldovan crede foarte mult în calificarea echipei în play-off, chiar dacă din cauza rezultatelor echipei mai are pași mulți de făcut până acolo. Acum două zile, Comisarul spunea: „Cât timp mai sunt de disputat etape și putem surmonta, avem șanse. Un rezultat favorabil în următorul meci ne poate ajuta foarte mult, de aceea trebuie să fim concentrați și să abordăm partida cum trebuie”.

Surpriză la Slatina

Comentând rezultatele din prima etapă din 2014, Ion Moldovan a declarat că a rămas surprins de faptul că U Craiova nu s-a prezentat în deplasarea de la Slatina. „M-a surprins rezultatul de la FC Olt. Nu mi se pare normal că nu s-a prezentat Craiova la meci. Îmi lasă un mare semn de întrebare. Restul rezultatelor pot spune că sunt scontate. Poate și egalul de la Motru… Craiova și Tg. Mureș sunt două echipe care au investit foarte mult în această perioadă. Iar una dintre ele a reușit să justifice prin acest rezultat prezența jucătorilor noi la echipă”.

Trei indisponibili

Pentru deplasarea de la Arad, în lotul galben verzilor sunt și trei indisponibilități. Astfel, Cosmin Năs­tă­sie este suspendat pentru e­­li­­­mi­narea din meciul de la Vâlcea, din etapa trecută. De asemenea, și Cotigă va trebui să stea o etapă, pentru cumul de cartonașe galbene. În plus, vârful Daniel Ene este accidentat. „Avem probleme de lot. Dar din punct de vedere al numărului de jucători stăm bine. Numeric suntem”, explica Comisarul.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 07 Mar. 2014, 13:07 Seria 2
Pe aceeași temă