Mogoșanu rămâne la ALRO! Va primi grupă de copii

20 Apr. 2012, 12:27 Seria 2
Mogoșanu rămâne la ALRO!** Va primi grupă de copii

După înfrângerea de la Severin, Daniel Mogoșanu a fost demis de la prima echipă, dar, conform declarației lui Jane Nițulescu, va rămâne în cadrul clubului. „În urma rezultatelor înregistrate în primele patru etape, conducerea cea mare, CA, și executivul au hotărât ca Mogoșanu să nu se mai ocupe de pregătirea primei echipei. El rămâne la dispoziția clubului”, spunea Nițulescu pe 5 aprilie.

Cu patru antrenori la echipa mare – Sorin Cârțu, Mircea Irimescu, George Biță și Dan Păsărin – care se ocupă de pregătirea portarilor, Daniel Mogoșanu va rămâne în cadrul clubului, urmând ca de luni să se ocupe de o grupă de copii la Alro Slatina. Deși se confruntă cu ceva probleme în familie, Daniel Mogoșanu a spus că va veni sâmbătă pe „1 Mai” să vadă Alro cu Luceafărul Oradea.

„Voi veni sâmbătă la meci să văd Alro. Este adevărat că de luni mă voi ocupa de pregătirea juniorilor, nu pot spune mai multe la acest moment”, a spus Mogoșanu.

Acesta a devenit antrenor principal la Alro Slatina după înfrângerea de pe teren propriu cu FC Baia Mare, pe 24 septembrie 2011, când Papură a fost demis. Ca antrenor principal Mogoșanu a adunat cu Alro 25 de puncte în acest sezon.

„Eu nu uit că Mogoșanu a făcut 25 de puncte cu echipa asta. Cine ar trimite pe ușa din dos pe unul care a făcut 25 de puncte. Nu ar fi corect. Va primi îndatoriri, are contract până pe 30 iunie și până atunci nu-l putem lăsa pe drumuri”, spunea președintele executiv de la Alro, Jane Nițulescu, imediat după demiterea lui Mogoșanu.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Apr. 2012, 12:27 Seria 2
Pe aceeași temă