Mogoșanu debutează cu Luceafărul

30 Sep. 2011, 16:03 Seria 2
Mogoșanu** debutează cu Luceafărul

La primul meci ca „principal” al celor de la Alro, Daniel Mogoșanu își dorește ca elevii săi să abordeze confruntarea de sâmbătă, de la Sânmartin, cu o altă atitudine, care să aducă formației slătinene un rezultat pozitiv.

Aflați încă în căutarea victoriei, aluminiștii speră ca după șase etape în care au adunat doar trei puncte în clasament să revină cu un succes de pe terenul nou-promovatei Luceafărul Oradea. Începutul săptămânii a adus modificări pe banca tehnică a grupării de la malul Oltului, în urma demiterii lui Corneliu Papură echipa fiind preluată de fostul „secund” Daniel Mogoșanu. Moralul zdruncinat al jucătorilor a fost unul dintre capitolele pe care antrenorul slătinenilor a încercat să le remedieze în aceste zile, formația pe care o pregătește având nevoie de rezultate pentru a putea ieși din subsolul clasamentului seriei.

„Aștept reacția grupului”

Mogoșanu crede că disputa cu echipa aflată sub comanda lui Călin Moldovan va fi una deloc ușoară, însă speră ca elevii săi să aibă o evoluție bună în fața bihorenilor.

„Ne așteaptă un joc extrem de greu. Moralul jucătorilor este destul de afectat, dar aștept reacția grupului, schimbarea de atitudine. Vreau să văd agresivitate din partea lor. Cu siguranță, vor apărea schimbări în primul «unsprezece», băieții trebuie să înțeleagă că nu mai putem continua pe această linie”, a declarat tehnicianul aluminiștilor, care pentru întâlnirea de sâmbătă nu va putea apela la serviciile lui Crăciun, suspendat după cartonașul roșu primit în etapa precedentă.

Stancu a făcut deplasarea

Aflat într-o perioadă de recuperare după accidentarea suferită în această toamnă, fundașul stânga Ionuț Stancu a participat la ultimele antrenamente ale celor de la Alro.

Fotbalistul ce a evoluat pentru Universitatea Craiova și Rapid București și-a exprimat dorința de a intra în teren în partida cu Luceafărul Oradea, în situația în care va fi apt de joc. La finalul ședinței de pregătire de ieri, antrenorul Daniel Mogoșanu a avut o discuție individuală cu jucătorul, care a urcat în autocarul ce i-a dus pe aluminiști la Băile Felix.

„Stancu vine după o contractură, dar va face deplasarea cu noi”, a precizat Mogoșanu.

Partida dintre Luceafărul Oradea și Alro Slatina se va desfășura cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din localitatea Sânmartin. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri avându-i în componență pe Claudiu Ștefănuți (Năsăud) – la centru, Simona Hiticaș și Călin Sângeorzan (ambii din Bistrița) – asistenți. Observatorii jocului sunt Nicușor Asandei (Reșița) și Costin Dan (Zalău).

Sursa: Gazeta Nouă

30 Sep. 2011, 16:03 Seria 2
Pe aceeași temă