„Mogoșanu a redresat echipa, de Papură nu zic nimic că aș minți”

08 Dec. 2011, 21:29 Seria 2
„Mogoșanu a redresat echipa,** de Papură nu zic nimic că aș minți

Aflat la mii de kilometri depărtare de țară, Sabin Ciurea urmărește parcursul formațiilor din județ în actuala ediție de campionat. Fostul goalkeeper al celor de la FC Olt Scornicești crede că Alro ar fi putut ocupa o poziție mai bună în clasament, la gruparea slătineană asigurându-se condiții pentru performanță.

Antrenor în Arabia Saudită, unde se ocupă de pregătirea tinerilor portari ai grupării Ittihad Jeddah, Ciurea consideră că aluminiștii păstrează șanse minime în lupta pentru accederea în Liga I, principalele favorite, FC Timișoara și Gloria Bistrița, fiind greu de oprit.

,,Am urmărit tot timpul echipele din Olt, știu chiar și situația din campionatul județean. Normal că la Alro se putea mai mult, ținând cont de începutul rău pe care l-au avut. Au un lot de jucători bun, au fost cu banii la zi, lucru care contează enorm. Nu aș vrea să vorbesc cu păcat, dar Timișoara și Bistrița cred că vor fi de neoprit în drumul spre promovare. Cu Mogoșanu antrenor principal a fost altceva, echipa pot spune că el a redresat-o. Nu vreau să zic ceva de Papură, că aș minți. E bine că jucătorii și-au recăpătat încrederea în ei și au câștigat apoi meci de meci. Sincer, mi-a părut rău că s-a terminat turul, pentru că începuseră să aibă numai victorii, excluzând jocul de la Bistrița”, a spus fostul portar.

„Lipsa de experiență i-a dus în subsolul clasamentului”

Sabin Ciurea crede că cealaltă formație a județului, FC Olt Slatina, își poate îndeplini obiectivul menținerii în Liga a II-a.

„În ceea ce privește pe FC Olt, doar lipsa de experiență i-a dus în subsolul clasamentului. Am văzut în direct meciul cu Târgoviște, numai neșansa i-a făcut să piardă cele trei puncte. Am văzut câțiva jucători la FC Olt care m-au încântat și care cred că pot juca în Divizia A oricând, mă refer la Dragalina, Huțanu. Eu sper și cred că antrenorul Oprescu va reuși să salveze echipa și sper să aibă și ei arbitraje mai bune în retur, nu ca în tur, când nu au primit niciun penalty”, a mai declarat Ciurea.

„Cred că vor reuși promovarea”

Antrenorul celor de la Ittihad Jeddah speră ca FC Caracal, formație la care a activat ani buni, să reușească la finalul sezonului accederea în eșalonul secund.

„Caracalul a început rău, ca și Alro. Nu zic că Urâtu nu e antrenor bun, dar ceva nu a mers, iar el trebuia să știe acest lucru și să schimbe. Dacă nu a făcut-o, nu au venit rezultatele și cel schimbat, ca în toate cazurile, este antrenorul. Venirea lui Eftimie a schimbat lucrurile în bine, iar rezultatele s-au văzut. Mi-aș dori să promoveze, pentru că am jucat acolo și știu că lumea e dornică să vadă iarăși Divizia B la Caracal. Cred că domnul Veselin împreună cu Eftimie vor reuși promovarea”, a mai spus Sabin Ciurea.

„Le transmit tuturor să aibă sărbători fericite. Și să știe că nicăieri nu-i ca acasă. Crăciun fericit! La mulți ani!”, a încheiat fostul portar.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Dec. 2011, 21:29 Seria 2
Pe aceeași temă