Mobilizare de forțe în Vale

08 Jul. 2009, 13:46 Seria 2
Mobilizare de forțe în Vale

Primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi vrea să-i mobilizeze pe edili să se implice în ajutarea echipei de fotbal Jiul.
 

 

Patronul echipei de fotbal Jiul Petroșani, Alin Simota a  făcut numeroase drumuri la primărie pentru a-i cere lui Tiberiu Iacob Ridzi să mobilizeze Consiliul Local  pentru a  se implica în acest fenomen. „Dacă nu se bagă Primăria nu se știe ce se va întâmpla cu echipa pentru că sunt probleme mari de ordin financiar. Fiscul e în control la toate echipele, sunt datorii al jucători, situația nu este deloc ușoară”, spuneau „minerii”. Se pare că primarul Ridzi a cedat insistențelor patronului petroșenean și a promis că va face tot posibilul să se implice.
 

 

Jiul sărbătorește anul acesta și 90 de ani de existență, prilej cu care Alin Simota vrea să le ofere fanilor o aniversare de neuitat. „Pentru asta e nevoie de bani. Consiliul Județean a probat 200 de milioane de lei vechi pentru acest eveniment dar nu este o sumă suficientă”, spuneau cei din conducerea clubului. „Ar fi păcat ca aniversarea celei mai mari echipe de fotbal din județ să treacă neobservată. Jiul este un brand și trebuie respectat”, afirmau cei de la Consiliul Județean.
 

 

„Joi la ora 11 are loc o întâlnire la care am invitat toți primarii din Valea Jiului, unde vom discuta pe acest subiect”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

 

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

08 Jul. 2009, 13:46 Seria 2
Pe aceeași temă