Mitu, asistent de „Doctor”

14 Sep. 2011, 20:58 Seria 2
Mitu,** asistent de

După plecarea secundului Sorin Bucuroaia, cel care îl ajută la antrenamente pe managerul Laurențiu Tudor este căpitanul CSM-ului, Marius Mitu. Acesta îndeplinește rolul de „secund” la CSM Râmnicu Vâlcea, fără a avea oficial această calitate, deoarece nu are licență.

„E adevărat, m-a rugat Laurențiu să-l ajut la antrenamente, mi-a zis că e mai bine așa, decât să aducă pe altcineva din afara clubului. Îmi convine și mie, m-am apucat de școala de antrenori, îmi doresc pe viitor să practic această meserie. Acum, însă, i-am zis și lui Laurențiu, să mă trateze ca pe un jucător, deciziile lui în privința titularilor să nu fie influențate de faptul că îl ajut. Chiar dacă se fac speculații că eu nu mai pot duce din punct de vedere fizic un meci întreg, nu le dau atenție, mă pot judeca doar cei din club, care știu bine cum mă pregătesc și ce condiție am” explică Mitu.

Mijlocașul alb-albaștrilor crede în revirimentul treptat al vâlcenilor. „Știu că am experiență, conducerea așteaptă mai multe de la mine, am avut câteva meciuri mai slabe, dar îmi voi reveni. La fel, cred că și echipa va reveni, am avut ceva neșansă până acum, pentru că nu pot spune că am întâlnit o echipă care să ne domine. E drept, suferim puțin pe faza de atac, dar ne vom reveni”.

Marius Mitu spune că va părăsi CSM-ul dacă va primi o ofertă tentantă, chiar dacă a semnat un nou contract valabil pe un an. „Sunt jucător pe finalul carierei, aș pleca imediat în străinătate sau în Liga I dacă aș primi o propunere avantajoasă. Și în vară, am avut ceva discuții în străinătate, dar nu au fost oferte care să îmi convină, nu mai sunt singur, sunt cu familia mea, pe care o am alături la Vâlcea. De aceea am rămas aici, dar în cazul unei oferte bune, aș pleca”.

Articol scris de Adi Georgescu

14 Sep. 2011, 20:58 Seria 2
Pe aceeași temă