EXCLUSIV | De la delegat, la „secundul” lui Vintilă la FCSB. Ce a făcut Ovidiu Petre în ultimul an, după ce și-a încheiat cariera de jucător

Marius ANGHEL 18 Sep. 2019, 16:03 Stiri

Stafful tehnic al celor de la FCSB e pe cale să fie completat cu un fost jucător al echipei roș-albastre, intrat într-un con de umbră după ce a decis să-și încheie cariera de fotbalist. Ovidiu Petre (37 de ani) ar fi la prima experiență pe banca unei echipei în calitate de antrenor, chiar și „secund”. Totuși, nu va sta pentru prima dată pe banca tehnică a unei formații, după ce în sezonul trecut, pentru câteva luni, a fost team-managerul clubului ACS Poli Timișoara.

Ca fotbalist, Petre a activat la FC Național, Galatasaray, Poli AEK, Steaua București, Al-Nasr, Modena și ACS Poli. În tricoul echipei naționale a strâns 23 de apariții, în perioada 2002-2009. Oficial, contractul său cu ACS Poli s-a terminat când echipa era încă în prima ligă și avea finanțare de la autorități, adică înainte de colapsul treptat al clubului. La ideea actualului administrator special, Petre Mușat, Petre a revenit la club în vara lui 2018, ca team-manager.

Prin rotație, Ovidiu Petre și Mușat îndeplineau funcția de delegat al echipei la partidele oficiale din sezonul trecut, când activa în Liga 2. Povestea nu a durat foarte mult. În decembrie, Petre a încetat să se mai prezinte la club, unde, oricum, fusese adus mai mult ca o lovitură de imagine și nu avea o paletă largă de atribuții. Sursele din interiorul ACS Poli spun că din cauza unei relații deloc roz cu fostul administrator special, Radu Birlică.

Acum, de la o echipă în insolvență și retrogradată în Liga 3, Ovidiu Petre pare să fi prins un tren interesant, mai bine zis, un montagne-rousse, având în vedere „stilul” patronului Gigi Becali.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax foto

Marius ANGHEL 18 Sep. 2019, 16:03 Stiri
Pe aceeași temă