Mitic și Stoica nu merg la Petroșani

22 May. 2009, 17:12 Seria 2
Mitic și Stoica nu merg la Petroșani

Dacă mijlocașul Hugo Moutinho și fundașul central Dan Ignat și-au ispășit sâmbăta trecută etapa de suspendare și au drept de joc cu Jiul Petroșani, mijlocașii Milan Mitic și Eduard Stoica vor absenta mâine, tot pentru cumul de cartonașe galbene. Nici atacantul Alexandru Fotescu nu va face deplasarea în Valea Jiului, fiind suspendat două etape în urma cartonașului roșu văzut la Turda.
Altfel, severinenii n-au primit gol în ultimele două partide. După 0-0 la Arieșul și 1-0 cu FC Bihor, FC Drobeta, rămasă fără victorie în deplasările returului, speră să dea lovitura la Petroșani.

„În ultimele etape, echipa a avut un fond bun de joc și sper să facem un meci reușit și la Petroșani. Totuși, ratăm foarte mult, enervant de mult, aș punea spune, dar sper să ne întoarcem cu cele trei puncte din Valea Jiului și să urcăm pe locul patru în clasament”, a declarat președintele – antrenor Vasile Mănescu, după ce FC Drobeta a ajuns la trei partide consecutive fără înfrângere.
Protagonist al incidentului din pauza meciului cu FCM Tg. Mureș, când l-a pălmuit pe juniorul Ionuț Ilie, antrenorul Mănescu va reveni cu Jiul Petroșani pe bancă, după suspendarea de patru etape care l-a obligat să privească doar din tribună partidele echipei severinene.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

22 May. 2009, 17:12 Seria 2
Pe aceeași temă