Mioveniul vrea victoria la Reșița: „Vom fa­ce tot ce e po­sibil pen­tru a o ob­ține”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2013, 14:13 Seria 2
Mioveniul vrea victoria la Reșița:**

CS Mioveni va juca, mâine, la Metalul Re­și­ța, într-un meci care va contat pentru eta­pa a 8-a a Ligii secunde. Galben-verzii vin după o vic­to­rie mare cu FC Universitatea Cra­io­va, cele trei puncte fiind obținute în ulti­mul minut de joc, iar acum moralul jucăto­rilor este unul foarte bun. Adversara din această etapă este con­dusă de pe margine de Marian Pană, fost an­trenor la Mioveni, iar echipa acestuia este foar­te bine cunos­cută de staff-ul galben-ver­zi­lor.

Antrenorul principal al arge­șe­­nilor, Ion Moldovan, a vorbit, ieri, într-o conferință de presă, des­pre meciul de mâine, spu­nând că are mare încredere în e­le­vii săi că vor scoate un re­zul­tat bun. „Este un meci cu u­na dintre contracandidatele la play-off. Toate meciurile sunt im­portante pentru noi. Ne-am pre­gătit bine în această săptă­mîână și putem scoate un re­zul­tat bun. Vizăm vic­toria și vom fa­ce tot ce e po­sibil pen­tru a o ob­ține. Am în­credere în băieți în acest meci. E­tapa trecută au re­ve­nit de la 0 – 1 cu Craiova și în tim­pul me­ciului mi-am dat sea­ma la un mo­­ment dat că pu­tem reveni. Am avut pu­te­rea să refacem un rezultat ca­re ne era defavorabil la un moment dat. Sper să nu ne mai întâlnim cu astfel de situații pe viitor și să fim noi cei care vom conduce jocul de la început până la sfâr­șit. Ne dorim să a­jungem în play-off și apoi să fa­cem și ur­mă­torul pas. Și la Re­șița s-a fă­cut o modificare în staff-ul teh­nic în acest se­zon, în locul lui Pelici venind Ma­rian Pană. Îl cu­noașteți cu toții pe Marian Pană. Are o altă filosofie des­pre joc. Mută jocul în jumă­ta­tea adversă, punând pre­siune ma­re pe apărarea ad­versă, ve­nind cu jucători și li­ni­a a doua și a treia. Am văzut ul­ti­mul meci al Reșiței, cel cu Mo­tru, pe vi­de­o. Îi știu pe o parte din­tre jucători. În a­ceas­tă vară s-a făcut fu­zi­u­nea la ni­ve­lul lo­tului între e­chi­pa din Vâl­cea și cea de la Re­șița. Unul era con­textul de la Vâl­cea, unde e­chi­pa era a mu­ni­ci­piului, și alta este treaba a­cum. Există și po­sibilitatea ca aceia ca­re au ve­nit de la Vâlcea să nu se fi adaptat foarte bine și să nu mai fie a­ce­eași omogenitate ca acolo”, a de­cla­rat, ieri, Ion Moldovan.

Bogdan Stoica, nerefăcut

Fundașul central Bogdan Stoica este nerefăcut după accidentarea gravă suferită în meciul cu Universitatea Craiova, de săptămâna tre­cută. Stoica urmează un program separat de pregătire, iar ieri, la antrenametneul pe care l-a făcut, acuza dificultăți la respirație, în urma efortului depus. „Stoica nu va juca în meciul de sâmbătă. Nu este în lot. La meciul cu Craiova, cred că arbitrul trebuia să-l eli­mi­ne direct pe cel care l-a lovit și nu să-i dea al doilea galben”, a spus ieri Comisarul.

Antrenorul a vorbit, ieri, preț de câteva minute cu ele­vul său după ședința de pregătire, tehnicianul recomandându-i ce an­trenamente mai ușoare să realizeze, pentru a le putea face față.

Primarul, mulțumit de rezultat

Deși imediat după meciul cu Craiova, primarul Ion Georgescu a de­cla­rat într-un interviu că e nemulțumit de cum a jucat echipa an­tre­nată de Ion Moldovan, Comisarul a spus că a discutat și el cu e­dilul, acesta transmițându-i impresiile în urma partidei. „Am vorbit cu dl pri­mar după meci. Era mai liniștit. A fost mulțumit de rezultat. Dar a spus că este nemulțumit de jocul din prima repriză. În final a fost mulțumit de rezultat însă”, a mai spus Moldovan.

Triunghiular la stadion

În această săptămână, Ion Moldovan a organizat la stadionul Ni­colae Dobrin un triunghiular, dorind să-i vadă la lucru pe toți ju­cătorii pe care îi are în lot, înaintea meciului de la Reșița.

Lotul e­chi­pei mari a fost împărțit în două, iar a treia echipă a fost formată din ju­cătorii de la formația a doua, antrenată de Mihăiță Ianovschi. Par­­tidele, ca­re au durat câte 30 de minute, fiecare ju­când cu fiecare, au fost ar­bi­tra­te de antrenorul cu portarii, Ni­colae Bratu, iar Mol­do­van, de pe mar­gine, a oprit jocul ori de câte ori a considerat că e ne­cesar pentru a le da indicații celor din teren.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 25 Oct. 2013, 14:13 Seria 2
Pe aceeași temă