Mioveniul vrea puncte la Bistrița!

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 18:06 Seria 2
Mioveniul vrea puncte la Bistrița!

CS Mioveni se află pe un drum ascendent, după venirea Comisarului Moldovan, echipa antre­na­tă de el fiind neînvinsă în cele trei partide sub comanda lui, obținând două egaluri și o victorie, în etapa trecută, cu UTA.

După aceste rezultate bune, și mai ales după jocul foarte bun din ultima partidă, galben-verzii pri­vesc cu ochi buni și următorul joc din campionat, cel de la Bistrița, de sâmbătă.

Ieri, într-o conferință de presă de la stadionul Nicolae Dobrin, antrenorul secund Marius Stoica și jucătorul Roberto Ayza au discutat despre acest joc. „La Bistrița ne așteaptă un meci foarte foarte greu. Ei sunt neînvinși în cam­pionat și au o echipă foarte bună, cu fotbaliști care au activat în Liga I. Credem că putem scoate un re­zultat bun, un punct sau chiar trei din această deplasare. Suntem o e­chipă pe un drum bun, ne dau speranțe și încredere jocul bun și ultima etapă. Sperăm să aducem puncte în continuare. Plecăm la fiecare joc cu acest gând, de a scoate maximum din meciurile pe care le avem. Noi credem că le-am insuflat jucătorilor mentalitatea de învingători. Este foarte im­por­tant acest joc. Și punctele pe care le ob­ținem cu echipele care vor să pro­moveze vor conta. A lua punc­te cu primele 6 clasate este un a­vantaj. Bistrița este o echipă bu­nă, care a făcut mai repede, din câte se pare, simbioza între tineri și fot­baliștii cu experiență. Sunt în­tr-o formă destul de bună. În ul­timele trei săptămâni s-a lucrat și s-a mun­cit foarte mult. Jucătorii au a­dus niște rezultate, iar staff-ul este fără înfrângere. Noi sperăm ca ju­cătorii să o țină tot așa la cât mai multe partide”, a spus se­cun­dul Marius Stoica.

La rândul său, Roberto Ayza, jucător care a evoluat și la Bistrița în sezonul trecut, a declarat înain­te de acest meci: „Gloria este o echipă neînvinsă. Au adunat punc­te atât acasă, cât și în depla­sare. For­mează o formație tânără, dar și cu fotbaliști care au evoluat în Liga I. Am fost 6 luni acolo, am prieteni acolo și am păstrat legătura cu ei. Noi suntem o echipă în creștere și mergem la Bistrița doar cu gândul la o victorie sau la cel puțin la un punct. Pentru mine, toate meciu­ri­le sunt importante și speciale. A­vem un obiectiv și vrem să-l în­de­plinim. Fiecare punct e bun. Am în­ceput campionatul prost, dar a­cum ne-am revenit. Ne-am an­tre­nat bine cu Mister și așteptăm re­zultatele și să jucăm din ce în ce mai bine. Cele trei puncte cu UTA ne-au dat o încredere mai mare. Mergem la Bistrița să scoatem un rezultat mai bun. Suntem con­ști­enți că ne trebuie puncte”.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 18:06 Seria 2
Pe aceeași temă