Mioveniul petrece: CEx le-a anulat penalizarea de 13 puncte

01 Aug. 2012, 15:09 Seria 2
Mioveniul petrece:** CEx le-a anulat penalizarea de 13 puncte

Veste cât se poate de bună primită de CS Mioveni în această după amiază. Împăcați cu gândul că vor începe noul sezon al Ligii a II-a cu o penalizare de 13 puncte după ce nu au reușit să îndeplinească baremul în Liga I, argeșenii au aflat astăzi că nu mai au nicio penalizare și vor începe campionatul la fel ca celelalte echipe, cu 0 puncte. În Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal ce s-a întrunit azi la Casa Fotbalului s-a luat decizie de a-i anula Mioveniului cele 13 puncte penalizare.

Iată comunicatul FRF:

„Ținând cont de situația cererilor de înscriere depuse de cluburile care dețin dreptul de participare în cadrul competițiilor Liga a 2-a și Liga a 3-a, precum și de permanenta fluctuație a numărului de echipe la aceste niveluri, s-a decis abrogarea art.30 al ROAF, care prevedea obligativitatea acumulării unui anumit barem de puncte, în caz contrar procedându-se la depunctarea echipei care nu a realizat baremul în sezonul competițional următor. Drept urmare, CS Mioveni nu va mai fi penalizată pentru neîndeplinirea baremului în campionatul Ligii I, ediția 2011-2012.”

În altă ordine de idei, o decizie în privința stabilirii seriilor la nivelul Ligilor a 2-a și a 3-a pentru sezonul competițional 2012-2013 nu s-a luat astăzi, în următoarele 48 de ore urmând a se lua o decizie în privința echipelor ce vor lua startul în cele două eșaloane.

Articol scris de Marius ANGHEL

01 Aug. 2012, 15:09 Seria 2
Pe aceeași temă