Mihuț n-are resentimente față de UTA: „Luptăm pentru onoare și prima de joc”

15 May. 2012, 19:21 Seria 2
Mihuț n-are resentimente față de UTA:**

După un sezon 2010-2011 în care a evoluat foarte puțin în culorile „alb-roșii” din cauza problemelor de ordin medical, Dorin Mihuț s-a întors acasă și a semnat pentru nou promovata din județul Bihor. La Luceafărul Oradea, ex. utistul a fost mai mereu titular în acest sezon, contribuind la parcursul bun al echipei sale mai ales de când Leo Grozavu s-a așezat pe banca tehnică.

„Obiectivul nostru inițial era să evităm retrogradarea, dar dacă am ajuns să ne batem chiar la podium a fost și mai bine pentru noi. Din păcate, am pierdut oarecum nemeritat la Severin și acum nu cred că ne mai putem gândi serios la locul trei. Și așa se aude că acesta nu mai este promovabil, așa că nu ne rămâne decât să luptăm pentru onoare și prima de joc cu UTA”, a spus fundașul dreapta.

Fostul textilist s-a arătat – oarecum – suprins că „Bătrâna Doamnă” nu s-a implicat mai serios în lupta pentru promovare. „Au avut un lot, din câte am înțeles și cu banii au stat mai bine, poate era momentul ca arădenii să atace mai hotărât promovarea.. Dar, au pierdut surprinzător câteva meciuri, inclusiv cu noi în tur. Cum zis și atunci nu mă gândeam că o să batem la Arad, cum nici în ultima etapă nu aș fi putut paria niciodată pe o victorie a celor de la Baia Mare în fața UTA-ei. Dar, asta e situația, meciul de miercuri a ajuns să conteze mai mult pentru palmares și orgoliu”, mai consideră Mihuț.

În fine, orădeanul recunoaște că pentru Luceafărul vizita „alb-roșiilor”este ceva mai specială, în timp ce el nu are de împărțit nimic cu foștii săi colegi. „E una să joci cu Deva, Slatina sau Vâlcea și alta să întâlnești Bihorul, Poli sau UTA. E un fel de derby pentru echipa mea. Cât despre mine, nu am resentimente față de fosta mea echipă, îmi voi revedea cu plăcere foștii colegi, dar când va începe meciul voi da totul pentru actuala mea echipă”, a încheiat Dorin Mihuț.

Sursa: Sport Arad

15 May. 2012, 19:21 Seria 2
Pe aceeași temă