„Mergem să ne luăm revanșa”. Chindia se așteaptă la un meci dificil în fața puștilor de la „U” Cluj

Marius ANGHEL 13 Nov. 2015, 23:47 Seria 2

Chindia va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Cluj, cu Universitatea, în prima etapă a returului Ligii a II-a. Echipa din Târgoviște ocupă locul 4 în seria a II-a, cu 23 de puncte, iar „U” e pe locul 7, primul care duce în play-out, cu 19 puncte.

Clujenii vin după o serie de patru victorii, deci e limpede că Chindia va avea viață grea sâmbătă pe Cluj Arena. „Ne așteaptă un meci foarte dificil. U are patru victorii în ultimele patru meciuri, în care nici măcar nu a primit vreun gol. Vom întâlni o echipă tânără, în creștere de formă, o echipă care a arătat că e capabilă să facă o figură frumoasă în acest campionat. Noi mergem să ne luăm revanșa pentru înfrângerea din tur, când am jucat mai bine și doar ghinionul ne-a privat de puncte”, a prefațat antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru, disputa cu șepcile roșii.

Vătavu și Marius Dan sunt inapți pentru meciul de la Cluj. Roș-albaștrii au plecat vineri de dimineață din Târgoviște, au luat masa de prânz la Sibiu, iar în jurul orei 17 au ajuns la Cluj Napoca. Meciul dintre Universitatea și Chindia e programat sâmbătă, de la ora 11.00, și nu va fi televizat.

Cluj Arena, de luat exemplu

Dacă la Târgoviște autoritățile locale și județene se bat cu pumnii în piept că vor demara construcția noului stadion – iar asta se întâmplă de vreo șase ani, chiar din mandatul conducătorilor PD-L ai județului, la Cluj lucrurile s-au mișcat rapid și în 2011 a fost inaugurat un stadion modern, din clasa Elite, cu 30.201 locuri. Cluj Arena e în proprietatea Consiliului Județean Cluj, iar aici au avut loc, de-a lungul celor patru ani scurși de la deschidere, atât meciuri de fotbal ale Universității, cât și concerte urmărite live de zeci de mii de spectatori. În luna Mai a anului trecut, la evenimentul Forza Zu, organizat de radioul cu același nume, se estimează că au fost prezenți 50.000 de spectatori, în tribune și pe gazon. La Târgoviște, stadionul arată ca acum o jumătate de secol, iar în tribune pot lua loc maxim 5.000 de oameni.

Chindia va avea galerie

40 de fani vor susține echipa din Târgoviște la meciul cu Universitatea. Galeria Chindiei va pleca în jurul orei 4 a zilei de sâmbătă din fața Hotelului Valahia, transportul fiind asigurat de către asociații FC Chindia. Organizatorii așteaptă 2.000 de spectatori în tribune, iar vremea se anunță plăcută, cu temperaturi ușor mai scăzute decât cele din ultimele zile.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 13 Nov. 2015, 23:47 Seria 2
Pe aceeași temă