Medrea anunță măsuri financiare la CSM după ce echipa a căzut pe loc de play-out: „Și-au bătut joc de eforturile investitorilor”

Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 18:16 Seria 2
Medrea anunță măsuri financiare la CSM după ce echipa a căzut pe loc de play-out:**

Eșecul dur din ultima etapă a acestui an, 0-2 cu FC Bihor, nu va rămâne fără urmări la CSM Râmnicu Vâlcea. Bogdan Medrea, președintele echipei oltene, și-a criticat jucătorii după această înfrângere, acuzându-i că nu-și dau interesul, deși situația lor financiară este la zi, iar finanțatorul face eforturi în acest sens. Astfel, Medrea va anunța în zilele următoare care sunt noile măsuri financiare ce vor fi luate de conducerea administrativă ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în campionat. Vor urma reduceri salariale către fotbaliștii care au dus echipa în play-out-ul Seriei a II-a.

„Cui nu-i convine această situație, asta e! Noi am pornit la drum cu obiectiv promovarea, iar acum am ajuns în situația de a nu prinde nici măcar play-off-ul. Este anormal ceea ce se întâmplă! S-a văzut faptul că nu există niciun interes din partea jucătorilor, cu toate că noi ne-am respectat toate angajamentele față de ei. FC Bihor nu și-a luat salariile de două luni, dar au mâncat terenul în meciul cu noi. Ne-au demonstrat ce înseamnă să ai caracter. În schimb, ai noștri și-au bătut joc de eforturile investitorilor. Nu au apreciat deloc faptul că ne-am zbătut să nu le lipsească nimic, având în vedere situația clubului, cu datorii de miliarde de lei vechi preluate de la fosta conducere”, a precizat Medrea pentru arenavalceana.ro.

CSM Râmnicu Vâlcea a încheiat anul 2014 pe locul 7 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, primul care duce la play-out, obiectiv ce nu este conceput de conducerea echipei oltene.

Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 18:16 Seria 2
Pe aceeași temă