„Meciul cu FC Maramureș va fi pe viață și pe moarte”

17 Apr. 2012, 21:04 Seria 2

FC Olt Slatina rămâne în zona retrogradării după eșecul suferit în deplasarea de la UTA Arad. Alb-vișiniii au deschis scorul, însă au pierdut în cele din urmă cu 2-1, după ce au evoluat o repriză în inferioritate. Speranțele de a părăsi subsolul clasamentului sunt legate de meciul de pe teren propriu cu FC Maramureș, cele trei puncte puse în joc fiind vitale.

Jucător cu evoluții constante, fundașul stânga, Nicușor Bancu, consideră meciul cu FC Maramureș capital în lupta pentru supraviețuire. Titular de bază al grupării FC Olt, fundașul de 18 ani este de părere că o victorie i-ar apropia de obiectiv și le-ar reda moralul. Misiunea obținerii punctelor puse în joc nu va fi deloc ușoară, adversarii venind după o victorie importantă înregistrată cu Alro.

„Meciul cu FC Maramureș va fi pe viață și pe moarte, suntem obligați să câștigăm, avem nevoie de cele trei puncte. Mă simt într-o formă foarte bună, abia aștept meciul, ne dorim foarte mult să obținem victoria și sunt convins că vom reuși”, a declarat fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu.

„Meritam măcar un egal cu UTA”

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu, susține că, după aspectul jocului, echipa merita cel puțin un punct din deplasarea de la UTA Arad.

„Am făcut niște greșeli personale în apărare, am întâlnit o echipă care are jucători cu experiență, care au profitat de naivitatea noastră. După aspectul jocului, deși am jucat în zece, eu spun că meritam măcar un egal, ar fi fost un rezultat echitabil, pentru că, chiar și în inferioritate numerică nu ne-au dominat. Am pierdut, trebuie să mergem mai departe, ne așteaptă un joc important pe care trebuie să-l câștigăm”, a mai spus Bancu.

Jucătorul de bandă al grupării FC Olt Slatina a fost coautor la deschiderea scorului cu UTA Arad, atacantul Alin Burcea reluând cu capul în plasă o centrare perfectă a lui Bancu de pe partea stângă.

Revin trei titulari

Dacă în deplasarea de la UTA Arad trei dintre titulari au absentat, fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, pentru duelul cu băimărenii Dragalina, Melcea și Bogdanovici revin.

Antrenorul Dan Oprescu nu va putea conta în partida cu FC Maramureș pe serviciile mijlocașului Norbert Polgar. Meciul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din Piatra-Olt.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

17 Apr. 2012, 21:04 Seria 2
Pe aceeași temă